Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDE “HİZMET ADALET VE KALKINMA LİSTESİ”NİN AYAK SESLERİ

KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDE “HİZMET ADALET VE KALKINMA LİSTESİ”NİN AYAK SESLERİ

19
0

Kozlukebir Belediyesi’nde “Hizmet Adalet ve Kalkınma Listesi”nin ayak sesleri. Listenin Başkan Adayı gazeteci Erhan İmamoğlu, 18 ve 25 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimlerin seçimlerinde yarışa katılacağı listenin ismini açıkladı.

Başkan Adayı gazeteci Erhan İmamoğlu, listenin tamamlanma aşamasında işi şansa bırakmadan, çağımızın gereksimlerine cevap verebilecek modern Yerel Yönetim anlayışında kaliteli elemanlardan oluşacak bir listeyi yaratmak için geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyor.

Birlik Gazetesine çok özel açıklamalarda bulunan Gazeteci Erhan İmamoğlu şu ifadelere yer verdi:

“BEN” değil, BİZ HEPİMİZ” birlikte ilkesine inanan ve başarının sadece bu anlayış ve davranışla geleceğine inandığını her fırsatta dile getiren Gazeteci Erhan İmamoğlu, listede hizmet etmek isteyen herkese ayırım gözetmeksizin bir yer var olduğunu dile getirerek, tüm bölgedeki insanları kuçaklamaya büyük gayret gösteriyor. Listesini oluştururken buna özenle dikkat eden “Hizmet Adalet ve Kalkınma Listesi” Başkanı Erhan İmamoğlu, önümüzdeki seçimlerin Batı Trakya Türk Azınlığı’nın Yerel Yönetimlerdeki varlığı ve hizmeti açısından büyük önem arzettiğini ve bu seçimlerin adeta bir dönüm noktası olacağını ifade ediyor. İşin ve hizmetin artık şansa delalet bir anlayışla, iktidar torpiliyle, Bakanlıklarda bulunan Bakanlar ve Belediye Başkanlarının kişisel dostlukların torpiliyle hizmet anlayışının artık çok gerilerde kaldığını, dolayısıyla Azınlık insanının şu andan itibaren samimiyetle aynaya bakma zamanının geldiğine inandığını dile getiriyor.

Bu yarışta, kazanma hırsı uğruna seçim zamanlarında atılan çamurların ve mertlik dışı davranışların kişileri değil, Batı Trakya Türk Azınlığı’nı hedef aldığının unutulmaması gerektiğini belirtirken, kendilerinin çalışma arkadaşlarıyla birlikte centilmence bir maraton koşusuna hazırlandıklarını özellikle üzerine basa basa söylüyor.   

Erhan İmamoğlu, tüm bu gelişmelerle ilgili, Yeni Yılla birlikte Ocak ayı içerisinde “Hizmet Adalet ve Kalkınma Listesi”ndeki bazı adayların isimlerini açıklamak üzere bir basın toplantısı yapacağını belirtiyor. Şimdilik sessizliğini koruyan ve sadece “Hizmet Adalet ve Kalkınma Listesi”nin bölgedeki güçlü ayak seslerinin duyulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz