Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NİN “KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI” BAŞARIYLA TAMAMLANDI

DEB PARTİSİ’NİN “KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI” BAŞARIYLA TAMAMLANDI

15
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak başlattığı kurban bağışı kampanyası ülke genelinde başarıyla tamamlandı. Gecesini gündüzüne katan DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş başta olmak üzere gönüllü olarak bu kampanyada çalışan tüm ekip yardım etmenin mutluğu içerisinde.

Kurban Bayramı öncesi gecenin geç saatlerine kadar Partinin Genel Merkezinde, intiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesinde, dışarıda canla başla çalışan tüm ekibin ortaya koymuş olduğu özveri, kararlılık ve çalışma azmi, Batı Trakya’da istenince birşeylerin yapılabildiğini açık ve net ortaya koymuştur. Bir kez daha görülmüştür ki, DEB Partisi durağan döneminden, yıllarca yattığı kış uykusundan uyanmış ve yeni bir ilkbaharını yaşamaya başlamıştır.

Birlik gazetesi sahibi ve bir DEB Partisi yöneticisi olarak bu başarılı çalışmada emeği geçen herkesi kutluyoruz.

DEB Partisinden gelen yazılı açıklama şu şekildedir:

 

DOSTLUK EŞİTLİK BARIŞ PARTİSİ’NDEN KURBAN BAĞIŞI KAMPANYASI

 

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak başlattığı kurban bağışı kampanyası ülke genelinde gerçekleşmiştir.

Kampanya çerçevesinde Rodop, İskeçe, Selanik, Rodos ve İstanköy bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı partimiz tarafından yapılmıştır.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi olarak, kampanyamıza katkıda bulunarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı ve onlara katkıda bulunmamızı sağlayan tüm halkımıza ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile müftülük çalışanlarına ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile müftülük çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz