Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI KÖY VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ TANIŞMA VE İSTİŞARE...

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI KÖY VE MAHALLE TEMSİLCİLERİ TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

10
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Köy ve Mahalle Temsilcileriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Partinin İskeçe il genelindeki şu ana kadar belirlenen köy ve mahalle temsilcilerinin katıldığı tanışma ve istişare toplantısı 3 Kasım Cumartesi günü İskeçe’de yapıldı.

İskeçe’deki Elena otelinde gerçekleşen toplantıya mahalle ve köy temsilcileriyle DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı yöneticileri katıldı.

Toplantı DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Ahmetoğlu, DEB Partisi’nin tarihi hakkında genel bilgilerin yanısıra, yeniden yapılanma süreci ve İskeçe İl Teşkilatı’nın örgütlenme faaliyetleri ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. İskeçe İl Teşkilatı’nın ve genel anlamda partinin örgütlenmesinde köy ve mahalle temsilcilerinin büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Ozan Ahmetoğlu, DEB Partisi’nin Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın bağımsız ve özgür sesi olma amacını taşıdığını, diğer partilerde kaybolan sesimizin DEB Partisi ile daha güçlü bir şekilde duyulacağını ve bu sesin Batı Trakya’nın her noktasına ulaşmasının ancak köy ve mahalle temsilcileri ile mümkün olabileceğini ifade etti.

Ozan Ahmetoğlu’nun konuşmasının ardından köy ve mahalle temsilcileri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca son günlerde azınlık gündemini meşgul eden ve Batı Trakya Türklerinin en önemli sorunu olan azınlık eğitimi ve anaokulu sorunu ele alındı. Toplantıya katılan DEB Partisi üyeleri anaokulları sorunu ve diğer konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı buldu.

Köy ve Mahalle temsilcileri bu tür toplantıların belirli dönemlerde tekrar edilmesinin gerekli olduğunu belirterek DEB Partisi’nin çalışmalarına her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz