Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN DÜNDAR, BALKANLAR’DAKİ MESLEKTAŞLARI İLE BULUŞTU

BAŞKAN DÜNDAR, BALKANLAR’DAKİ MESLEKTAŞLARI İLE BULUŞTU

20
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bulgaristan’da yapılan yerel seçimleri kazanan Türk belediye başkanları ile bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bulgaristan’da yapılan yerel seçimleri kazanan Türk belediye başkanları ile bir araya geldi. Başkan Dündar, büyük oy farkıyla seçimleri kazanan 7 ilçenin belediye başkanlarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ecdat yadigarı topraklar olan Balkanlar ile her zaman sıcak ilişkiler kuran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başkan Yardımcısı Halil Döner ile birlikte Bulgaristan’ı ziyaret ederek, yerel seçimleri kazanan belediye başkanları ile buluştu. Makaza Otel’de gerçekleştirilen buluşmaya Kırcaail’de 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdüren Hasan Azis’ in yanı sıra Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer, Mastanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan, Koşukavak Belediye Başkanı Sebihan Mehmet, Karagözler Belediye Başkanı Aydın Osman, Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murat ile Yunanistan’ın Gümülcine eski Milletvekili Ahmet Hacıosman ve Kozlukebir Eski Belediye Başkanı İbrahim Şerif de katıldı.

Balkanlardaki Türk belediye başkanları ile kahvaltı yapan Başkan Dündar, “Bulgaristan ve Türkiye’de yakın zamanda seçimler yapıldı. Bizler Bulgaristan’da yapılan seçimleri kendi seçimlerimiz gibi görüyoruz. Çünkü Balkanlarda 11 tane kardeş belediyemiz var ve ortak çalışmalar içindeyiz. Tüm dünyada yerel yönetimler gittikçe güçleniyor. Bizler doğru strateji belirleyip bunları iyi bir şekilde geliştirirsek ülkeler arası ilişkilere de katkı sağlamış oluyoruz. Çünkü bu işin tabanı biziz. Onun için bizlere çok iş düşüyor. Yeni seçilen belediye başkanlarımıza çok iş düşüyor. Seçimlerden büyük başarı ile ayrılan belediye başkanı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kırcaali’de üçüncü dönem belediye başkanlığına seçilen Hasan Aziz ise, “Uzun zamandır Osmangazi Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak birçok etkinliğe imza attığımız Başkanımız Mustafa Dündar’a, bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kahvaltının ardın Başkan Dündar, seçimleri kazanan belediye başkanlarına Bursa çakısı hediye etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz