Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKONSOLOSLUK TAKIMI AZINLIK BASININI MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDI

BAŞKONSOLOSLUK TAKIMI AZINLIK BASININI MAĞLUP ETMEYİ BAŞARDI

9
0

Konsolosluk takımı ile Azınlık basını takımı rövanş maçında karşı karşıya geldi. Dostluk çerçevesinde gerçekleşen maç, 12 Eylül 2012 tarihinde Gümülcine’deki Mondialito halı sahasında oynandı.

İlk yarının başlarında her iki takım oyuncuları, maça hakim kontrollü bir oyun sergiledi. Azınlık Basını takımı oyuncularından ileri üçlüde oynayan Ramadan, Bilal ve Alpay rakip kalede bir çok gol fırsatını değerlendiremezken, yine de takımın gol makinaları onlardı. Ancak her şeye rağmen Konsolosluk takımı kalecisi Erdal kalesinde 9 gol gördü. Azınlık Basını takımı oyuncularından defansta İlhan, Lütfü ve Necat üstün performanslarıyla maça yine damgasını vuran isimler oldu. Diğer yandan Konsolosluk takımından defansın bel kemiği Adnan Öztürk ve Ersin Mustafa da bir çok atağa engel olurken, ileride İlhan Şener topa iyi vuruşlarıyla kaleci Özcan’a zor anlar yaşattı. Dostluğun ön plana çıktığı maçta Başkonsolos İlhan Şener rakip kaleye tam 5 gol atmayı başardı. Karşılıklı bol gollerin olduğu maçı, 13-9 Konsolosluk takımının üstünlüğüyle sona erdi. Bundan sonraki maçın rövanşı, İskeçe’de oynanması bekleniyor.

Basın Takımı: Alpay Tütüncüoğlu, Lütfü Müminçe, Necat Ahmet, Özcan Aliosman, İlhan Tahsin, Bilal Budur, Ramadan Molla.

Başkonsolosluk Takımı: Erdal Hafız, Ersin Mustafa, Adnan Öztürk, Alper Atak, Ozan Çetin, Hayrettin Karaağaç, Osman İlhan Şener.


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz