Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EKİBİ HAFTA SONU BATI TRAKYA’YI ZİYARET ETTİ

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EKİBİ HAFTA SONU BATI TRAKYA’YI ZİYARET ETTİ

29
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından destek verilen ve katkı sağlanan, Yeşilay Derneği tarafından oluşturulan ve uzun süredir çalışmalarını devam ettiren bağımlılıkla mücadele ekibi hafta sonu Batı Trakya’yı ziyaret etti. Konuk ekibe T.C.Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı gerekli yardım, ilgi ve alakayı en iyi şekilde gösterdi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi temsilen Teşkilat Başkanı Musa Yurt’un katıldığı programlarda, Prof. Dr. İlhan Yargıç, Doç. Dr. Ali Ayten, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akif Seylan, Yrd. Doç. Dr. Azize Nilgün Canel, Derya Akyılmaz, Rukiye Deniz ve Yıldız Bilge’den oluşan Bağımlılıkla Mücadele Ekibi İskeçe Dağ Bölgesindeki Mustafçova, Şahin, Ketenlik ve Elmalı köylerini ziyaret ederek programlar gerçekleştirdi.

Bölgedeki kütüphane ve toplantı salonlarında bölge gençleri ile bir araya gelen Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Ekibi, uyuşturucunun zararları, korunma yolları ve uyuşturucu batağına düşenlerin kurtulmak için yapmaları gereken mücadele ile bu güne kadar edindikleri tecrübeleri paylaştı. Yoğun ilgi ile karşılanan ekip çok faydalı bir çalışma yürütmenin mutluluğunu yaşadı. Ekip daha sonra İskeçe Türk Birliğini de ziyaret etti.

Bağımlılıkla Mücadele ekibini tüm çalışmalarında İskeçe Milletvekili Hüzeyin Zeybek, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Mustofçova Belediye Başkanı Cemil Kabza yalnız bırakmayarak destek verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz