Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ZEYBEK İLE KARAYUSUF İSKEÇE HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

ZEYBEK İLE KARAYUSUF İSKEÇE HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

9
0

SYRİZA milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Ayhan Karayusuf 8 Nisan 2013 tarihinde İskeçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Milletvekili Ayhan Karayusuf’un basın bürosundan yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milletvekillerimiz Hüseyin Zeybek ve Ayhan Karayusuf, SYRİZA’nın İskeçe ve Rodop il teşkilatlarından oluşan bir heyetle birlikte İskeçe Devlet Hastanesi Müdürü Thanasis Babalidis ile görüştüler.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede bölgedeki sağlık sorunları, hastanedeki personel eksikliği, Acil-İlk Yardım bölümünde yaşanan yoğunluk gibi konular konuşuldu.

Hastane müdürü Babalidis, personel eksikliğinden dolayı hastanede yaşanan yoğunluğu, patoloji bölümünde günlük 250 hastaya baktıklarını, Acil’de aylık 6000-7000 arası hastanın tedavisi için uğraş verdiklerini ve uzman doktor eksikliği sebebiyle de özllikle kardiyoloji bölümünde ciddi sıkıntı yaşadıklarını söyledi ve mikrobiyoloji bölümünde gecikmelerin olduğunu belirtti.

Babalidis, tüm bu olumsuzluklara karşın tıbbi malzeme konusunda şimdilik sıkıntı yaşamadıklarını ve hastaların hastane dışından malzeme getirmek zorunda kalmadığı için de, memnun olduğunu vurguladı.

Bilindiği gibi bazı hastanelerde malzeme eksikliği yüzünden hastalar kendileri, tıbbi malzemelerini dışarıdan almak zorunda kalıyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz