Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNANLI KOMANDOLAR SİNDAGMA MEYDANINA TOPLANIYOR!

YUNANLI KOMANDOLAR SİNDAGMA MEYDANINA TOPLANIYOR!

28
0

Yunanistan’da askerliğini Özel Kuvvetler’de yapmış Komandolar 1 Ekim Cumartesi günü Atina’nın Sindagma Meydanı’nda toplanıyorlar.

“Özel Kuvvetler Topluluğu” tarafından yapılan yazılı açıklamada, son döneme ülkenin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olan Komandolar, askerlik döneminde ülkeyi korumak için etmiş oldukları yeminin kendileri için kutsal olduğunu ve bunun ölünceye kadar geçerliliği olduğunu belirten yazılı bir açıklama yayınladılar.

Açıklamada, “biz Komandolar teskereyi aldığımız günden sonra ölmedik ne de kaybolduk. Biz buradayız, varız, toplumun içinde yaşıyoruz. Görüyoruz, herşeyi duyuyoruz ve vatanımızın durumuyla öfkeliyiz. Zorlu eğitimimizde geçtiğimiz okullardan yeşil beremizi kan ve ter ile elde ettik. Ülkemizi korumak için ölünceye kadar yemin ettik. Tüm bunları düşmanı ülkemizin duvarlarından uzak tutmak için yaptık. Bu önemli buluşmamızda herkes siyah tişört giyecek ve tişörtlerin ön ve arka kısmında, “Cesaret Kazanır” ve “Tharsin Hri” yazacaktır” ifadeleri yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz