Ana Sayfa Batı Trakya Haberler YUNAN BASININDAN KÜSTAHÇA YALAN HABER!

YUNAN BASININDAN KÜSTAHÇA YALAN HABER!

36
0

Yunan basınından küstahça yalan haber! Basın özgürlüğü altında değerlendirilemez!

Yunan basını her seferinde Türkiye’yi aşağılamak için elinden geleni ardına koymuyor ve asılsız yalan yanlış haberleri Yunan kamuoyuna duyurmaya büyük gayret sarf ediyor.

BİRLİK Gazetesi olarak defalarca yazdık ve gündeme getirdik, iki yakanın gazetecileri zaman zaman Ege’de Aktapod ve Kalamarla uzo keyfini çıkarıyor ve sözde iki ülke arasında ilkeli ve doğru haber yazdıklarını, yazmaları gerektiklerini içki masalarında söyleyip duruyorlar.

İşin aslı pek öyle değil, Kolonaki Gazetecileri karşı tarafın Sosyete gazetecileri ile birlikte iki ülkede ilkeli ve doğru haber gazeteciliği yaptıklarını iddia ediyorlar. Biz ise Yunanistan’ın en ücra köşesinde her fırsatta Yunan-Türk dostluğu ile ilgili gerçekçi haberler yapıyoruz. Ama gelin görün ki biz Kolonaki’de, Marmaris’te yaşamıyoruz. Yaşadığımız yer belli, yaptığımız haber ortada ve en azından vicdanımız rahat.

Yalan habere gelince “Türk yaramazlık yapan çocuklarını cezalandırmak için çite bağladı” başlığı zaten başlı başına terbiyesizce küstahça bir haber. Amaç burada Türkiye ve Türk insanını her zaman olduğu gibi “barbar” ve kötü göstermek.

Ben de şu “Kolonaki bozuntularına” sesleniyorum, Yunanistan sınırları içinde olan ve Yunan vatandaşlarının yaşadığı bir bölge var, Batı Trakya bölgesi, burada eli kalem tutan, doğruları mangal yüreğiyle aktarabilen kendi yağıyla kavrulan gazeteciler var. 7-24 gerçekçi haberleri okuyucularına aktarmak için çalışanlar var.

Siz ise Türkiye’deki bir haberi alıp, kaynağını doğruluğunu araştırmadan yalan yanlış bir şekilde allayarak pullayarak içinizdeki o “Türk insanı ve Türkiye düşmanlığı” kronik takıntılı kalıplaşmış ve kurtulamadığınız kompleksli hastalığınızla okuyucularınıza servis ediyorsunuz. Sizin önce kendinize saygınız yok be! Bırakın okuyucularınızı.

Hemen iki satırla yazalım, gazetecilik ilkesine bağlı ve saygılı olarak belki sizin şu yalan yanlış haberinizi düzeltmek isteyebilirsiniz.

Attığınız başlık, “Türk, yaramazlık yapan çocuklarını cezalandırmak için çite bağladı.”

Yalan! Külliyen yalan haber! Bunu yapan bir Türk değil! Bunu yapan bir Suriyelidir! Türk polisi de zaten olaydan haberdar olduğu andan itibaren olay yerine giderek gerekli işlemi yapmıştır.

Siz ise mahalle tellallığı yaparak aklınızca Türk insanı ve Türkiye’yi aşağılayacaksınız.

Abe siz kendi ülkenize saygı duymuyorsunuz! Bırakın başkalarını. Siz önce kendi ülkeniz ve kendi insanınıza saygı duyun. Medeniyetten bahsediyorsunuz, Medeniyet sizin gibi çapulcuların neresinde gezer? Utanın! Eğer birazıcık olsun haysiyet kalmışsa üzerinizde utanın! Anlayacağınız dilden yazdım ki Hanya’yı Konya’yı anlayın!

Şimdilik bu kadar…..

Doğru habere gelince…

SURİYELİ BABA, YARAMAZLIK YAPTIKLARI GEREKÇESİYLE İKİ ÇOCUĞUNU ÇİTE BAĞLADI

Osmaniye’de Suriyeli bir baba, yaramazlık yaptıkları iddiasıyla 3 ve 5 yaşındaki çocuklarını evlerinin yanındaki ahırı çevreleyen demir çite ellerinden iple bağladı.

30 Kasım 2018 Cuma 12:18

Osmaniye’de Suriyeli Mahmut E., yaramazlık yaptıkları iddiasıyla 3 ve 5 yaşındaki çocuklarını evlerinin yanındaki ahırı çevreleyen demir çite ellerinden iple bağladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, iki çocuğu bağlı oldukları yerden kurtarıp, baba Mahmut E.’yi gözaltına aldı.

ÇOCUKLARI ÖYLE GÖREN VATANDAŞLAR POLİSE HABER VERDİ

Olay merkez Fakıuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Vatandaşlar biri kız iki çocuğun, demir çitlere bağlı olduklarını görünce polis haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis, 3 yaşındaki Ahmet E. ve ablası 5 yaşındaki Ragad E.’yi iple bağlandıkları çitten kurtardı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yaklaşık bir saat bağlı kaldıkları belirlenen çocuklar, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürülürken, olayla ilgili baba Mahmut E. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Τούρκος έδεσε τα παιδιά του σε ένα φράκτη για να τα τιμωρήσει για τις αταξίες τους (εικόνες)

Δημοσίευση: 6 Δεκεμβρίου 2018, 7:58 πμ

Οι αρχές στην πόλη Οσμανίγιε στη νότια Τουρκία προχώρησαν στη σύλληψη ενός πατέρα που θέλησε να συνετίσει τα άτακτα παιδιά του με τον πλέον ακατάλληλο τρόπο.

Ο 5χρονος Ahmet και η 3χρονη Ragad έκαναν αταξίες και ο πατέρας τους Mahmut E. αποφάσισε να τα τιμωρήσει δένοντάς τα με σχοινί στο φράκτη του στάβλου που υπάρχει έξω από το σπίτι τους.

Οι γείτονες τρόμαξαν, βλέποντας τα δυο παιδιά να κάθονται εκεί δεμένα για τουλάχιστον μια ώρα, και ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία.

Οι αξιωματικοί που έφτασαν στο σημείο απελευθέρωσαν τα παιδιά κόβοντας με μαχαίρι το σχοινί, με το οποίο ήταν δεμένα πάνω στον φράχτη.

Στη συνέχεια τα μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους, ενώ ο πατέρας τους συνελήφθη.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να δηλώνουν εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του πατέρα. «Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιους ανθρώπους. Αν αφήσετε ελεύθερο αυτό το κάθαρμα τότε δεν έχετε συνείδηση», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Πιθανόν ο παππούς έδενε κι αυτός τον πατέρα όταν ήταν μικρός».

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz