Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN 92. YILI GÜMÜLCİNE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN 92. YILI GÜMÜLCİNE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

20
0

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yılı Gümülcine’de (Komotini) coşkuyla kutlandı.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı’nın Gümülcine’nin seçkin otellerinden birinde verdiği resepsiyona yaklaşık 3 bin kişi katıldı. T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı, Muavin Konsoloslar Murat Ertaş, Davut Ocak, Derya Ocak misafirleri kapıda karşıladılar.

Resepsiyona Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Milletvekilleri İlhan Ahmet, Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf, Hüseyin Zeybek, Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkan Yardımcıları Hristos Metios, Mustafa Katrancı, Meclis üyeleri Önder Mümin Ahmet İbram, İsmail Hüse, Belediye Başkanları İsmet Kadı, Cemil Kabza, Rıdvan Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’ın yanısıra diğer sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Bu yılki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna Kilise, polis ve askeri birimlerin temsilcilerinin katılmadığı görüldü.    

Resepsiyonda selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Başkonsolos Ali Rıza Akıncı, davetlileri selamladıktan sonra T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajını okudu ve katılımcılar tarafından yoğun bir şekilde alkışlandı.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3bk983_gumulcine-29-ekim-2015-video-1_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3bkh14_gumulcine-29-ekim-2015-video-2_news

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz