Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TUNZALE AGAYEVA İSKEÇE’Yİ SALLADI

TUNZALE AGAYEVA İSKEÇE’Yİ SALLADI

21
0

Azerbaycan Devlet sanatçısı Tunzale Agayeva İskeçe’yi salladı. Atina’daki Azerbaycan Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından İskeçe Belediyesi ve FEX (İskeçe Terakkiperver Birliği) ile işbirliği içerisinde organize edilen etkinlik, 3 Mart 2013 Pazar akşamı saat 20:30 da İskeçe Belediyesi Amfi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Azerbaycan’ın Atina Büyükleçisi Rahman Mustafayev misafirleri kapıda karşıladı ve tek tek neredeyse herkesle yakından ilgilendi.

Konseri izlemeye gelenler arasında Azerbaycan’ın Atina Büyükleçisi Rahman Mustafayev’in yanısıra, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, İskeçe Belediyesi Temsilcileri, sabık milletvekiller Galip Galip, Çetin Mandacı, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, FEX (İskeçe Terakkiperver Birliği) Temsilcileri, İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı Hüseyin Mehmet Usta’nın yanısıra çok sayıda izleyici katıldı.

Video İzle:

http://www.dailymotion.com/video/xxxkay_tunzale-agayeva-iskeceyi-salladi_news

Sahneye çıkan Tunzale, birbirinden güzel şarkıları seslendirdi ve salonu tıklım tıklım dolduran Yunanlılardan, Türklerden ve yıllar öncesi Gürcistan’dan gelerek İskeçe’ye yerleşen Yunan asıllı göçmenlerden bol bol alkış aldı.

Sanatçı Tunzale seslendirdiği coşkulu şarkılarla izleyicilerin beğenisini toplarken, “Sarı Gelin” “Ben Azerbaycanlıyam”, “Sevgiler”, “Biz Gelirig” gibi okuduğu şarkılardan sonra bir sürpriz yaparak Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarından “Gül Pembe”, “Unutmaki Dünya Fani” şarkılarıyla programını sonlandırdı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz