Ana Sayfa Batı Trakya Haberler T.C.BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARI EFKAN ALA SEÇİLMİŞ MÜFTÜLERİ ZİYARET ETTİ

T.C.BAŞBAKANLIK MÜSTEŞARI EFKAN ALA SEÇİLMİŞ MÜFTÜLERİ ZİYARET ETTİ

16
0

T.C. Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret etti. Bu ziyarette kendisine Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Daire Başkanı Kemal Yurtnaç, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener eşlik ettiler.

İlk olarak İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi ziyaret eden Müsteşarı Efkan Ala, Ramazan dolayısıyla Gümülcine’de katılacağı bir iftar için Batı Trakya’da bulunuyor. Müftü Mete bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Müftülüğün bünyesinde yapılan çalışmalardan bahsetti.

 

Buradan Gümülcine’ye geçen Müsteşar Efkan Ala ve beraberindeki heyet Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i makamında ziyaret ettiler. Bir süre Müftü İbrahim Şerif’le birlikte görüşen heyet, burada da Müftülüğün yaptığı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Buradaki ziyarete Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. Bu ziyaretin ardından heyet Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine katılmak üzere Müftülükten ayrıldı.

Heyet teravih namazını Kozlukebir’de kıldıktan sonra Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne gelerek Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin organize ettiği “Hilye-i Şerif Sergisi”nin açılışına katılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz