Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İTB Yönetim ve Denetim Kurulu adayları DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı Ziyaret...

İTB Yönetim ve Denetim Kurulu adayları DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı Ziyaret Etti

14
0

13 Nisan 2014 Pazar günü yapılacak olan İskeçe Türk Birliği Genel Kurulu’nda oluşacak olan Yönetim ve Denetim Kurulu adayları DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı bürosunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulu adayları Ramadan Nizam, Aysel Homko, Ramadan Galip, Hilmiye Sair ve Murteza Sinikovalı ile Denetim Kurulu adayları İsmet Tüccar, Ali Salihoğlu ve Bülent Hacısalih’ten oluşan heyeti DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile İl Teşkilatı Yöneticileri karşıladı.

Ziyaret sırasında söz alan Ozan Ahmetoğlu hem Yönetim hem Denetim Kuruluna aday olanların adaylıklarını tebrik ederek seçimlerde başarılar diledi. Ozan Ahmetoğlu şu ifadeleri kullandı: “Batı Trakya’mızın en önemli kurumlarından biri olan İskeçe Türk Birliği için yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Gösterdiği mücadele ile Azınlığımızın sembolleşmiş kurumlarından olan İskeçe Türk Birliği’ni yönetmeye aday olan tüm arkadaşlarımıza, seçilecek olanlara ve oluşak yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Tüm toplumumuza hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmasında DEB Partisi’nin Avrupa Parlamentosu seçimelerine katılmasına da değinen Ozan Ahmetoğlu, 25 Mayıs’ta yapılacak olan Avrupa Parlamentosu seçimlerinin hem DEB Partisi hemde azınlık toplumu adına tarihi bir öneme sahip olduğunu vurguladı. “Bizler hem Atina’ya hemde Avrupa’ya sesimizi duyurmak, haksızlıklara karşı tepkimizi koymak, bu haksızlıklara karşı güçlü bir “Hayır” demek için bu seçimlere katılıyoruz. Azınlık toplumu olarak yıllarca sorunlarımızın çözümünü bekledik ancak ne yazık ki ülkemiz Yunanistan bu sorunların çözümü için adım atmaya pek yanaşmadı. İşte şimdi bu olumsuz tabloya karşı güçlü bir birlik mesajı verme şansını elde etmiş oluyoruz.” ifadelerini kullanan Ahmetoğlu herkesi bu mücadeye destek olmaya davet etti.

Ziyaret sırasında ayrıca DEB Partisi üyesi olmayan İskeçe Türk Birliği adaylarından bazıları formlarını doldurarak resmen DEB Partisi’ne katıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz