Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSRAİL SAAR 5 KORVETLERİ SALAMİNA NAUSTATMOS ÜSSÜNDE!

İSRAİL SAAR 5 KORVETLERİ SALAMİNA NAUSTATMOS ÜSSÜNDE!

17
0

İsrail ile Yunanistan arasında gerçekleştirilen deniz tatbikatı sonrası İsrail’e ait SAAR 5 Korvetleri Salamina Naustatmos üssüne bağladığı belirtiliyor.

Çok güvenilir kaynakların belirttiğine göre, Deniz Kuvvetleri haberciliğini adeta parmaklarında oynatan bir gazetecinin, Salamina’da denizin açıklarında iki savaş gemisi gördüğünü ancak bu gemilerin Yunanistan’a ait gemiler olmadığını, limana yaklaştıklarında ise İsrail’e ait iki SAAR 5 korveti olduğunu belirtiyor. Gemilerin Karavia adacığında atış gerçekleştirdikten sonra Salamina Üssüne geldiği belirtiliyor.

 

Bunun haricinde ise son bilgilere göre ise, gemide verilen resepsiyona Yunanistan Savunma Bakanı Panos Panagiotopoulos’un da katıldığı söyleniyor. Panagiotopoulos’un “Lahav” Korvetinde İsrail Deniz İstihbaratı Komutanı Tuğamiral Yoram Lacs ile de uzun bir görüşme gerçekleştirdiği belirtiliyor. Bu görüşmenin Panagiotopoulos’un İsrail ziyareti öncesi çok verimli geçtiği de gelen haberler arasında.

Bu buluşmada Genel Kurmay Başkanı Kostarakos, Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Hristidis, Hükümet Genel Sekreteri Panayotis Mpaltakos ve İsrail’in Atina Büyükelçisi Arie mekel’in de hazır bulunduğu belirtiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz