Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SOFULU’DA MİLLİ MUHAFIZ GÖREVLİSİ G3 İLE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

SOFULU’DA MİLLİ MUHAFIZ GÖREVLİSİ G3 İLE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

25
0

Evros Bölgesi Sofulu’da yaşayan 49 yaşında bir Milli Muhafız görevlisi Mutabakat Zaptını protesto etmek amacıyla G3 silahıyla intihar teşebbüsünde bulundu.

Yunan Ordusu tarafından kendisine tahsis edilen ve silahı evinde bulundurmakla mükellef olan ve G3 silahıyla Sofulu Polis Merkezine giden Milli Muhafiz görevlisi, içeriye girdikten sonra silahın namlusunu şakağına dayayarak polislere intihar edeceğini söylediği belirtiliyor.

 

Şahısı sakinleştirmek isteyen polisler, kendisine silahını indirmesini ve bölgedeki televizyon ve gazetecileri davet edeceklerini ve hükümete seslenmesi için yardımcı olacaklarını söyledikten sonra şahısın silahını indirdiği belirtiliyor.

Bunun üzerine şahısın ağlayarak kendisini polislerin kucağına bıraktıktan sonra, “bize ne yaptılar, bize ne yaptılar, intihar ediyorum çünkü artık ekonomik olarak dayanacak gücüm kalmadı” dediği ifade ediliyor.

Olay yerine Dedeağaç Emniyet Müdürü ve çok sayıda Çevik Kuvvet ekibinin geldiği ve önlem aldığı belirtiliyor. Şahısın ikna edildikten sonra yakalanmasının ardından yarın Mahkemeye çıkarılacağı ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz