Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE’DE ANAVATAN TÜRKİYE ALEYHİNDE ÇİRKİN SALDIRI

İSKEÇE’DE ANAVATAN TÜRKİYE ALEYHİNDE ÇİRKİN SALDIRI

15
0

 

Yarınki seçimler öncesinde İskeçe bölgesinde bazı köylerdeki evlerin ve mezarlıkların duvarlarına Anavatan Türkiye aleyhinde çirkin yazılar yazıldı. Bunlardan Kireççiler köyü yukarı mahalle mezarlığı duvarına, bazı soydaşlarımızın ev ve işyerleri duvarlarına ve Mursallı mezarlığı duvarına Türkiye aleyhinde kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından çirkin ifadeler yazıldı. Bu saldırının seçim öncesi Batı Trakya’da yapılması Batı Trakyalı Türkleri tedirgin etti. Bu saldırı İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu tarafından yazılı bir açıklamayla kınandı.

Açıklama şu şekildedir.

 

KINAMA

 

15 Haziran 2012 Cuma günü, İskeçe Belediyesi sınırları dahilindeki Kireççiler köyü yukarı mahalle mezarlığı duvarına, bazı soydaşlarımızın ev ve işyerleri duvarlarına ve Mursallı mezarlığı duvarına Türkiye aleyhinde çirkin ifadeler yazılmıştır.

Son zamanlarda sayısı oldukça artan bu tür saldırıları şiddetle kınar, bölgemizde barış ve huzuru zedeleyip bozmak isteyen kötü niyetli bu kişi veya kişilerin, emniyet yetkilileri tarafından bir an önce adaletin önüne getirilmelerini temenni ederiz.

 

İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz