Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE İNŞAAT İŞÇİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI SALİH KAHYA DEB PARTİSİ’NE KATILDI

İSKEÇE İNŞAAT İŞÇİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI SALİH KAHYA DEB PARTİSİ’NE KATILDI

23
0

İnşaat İşçileri Birliği Başkanı Salih Kahya, 12 Mart Pazartesi günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret ederek resmen DEB Partisi’ne üye oldu.

 

Ziyaret sırasında DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile görüşen Salih Kahya DEB Partisi’ne katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İskeçe’de bulunan ve sayıları 3 binin üzerinde olan inşaatçıların çok zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Salih Kahya, ülkemizin yaşadığı ekonomik krizin en çok etkilediği sektörün inşaat sektörü olduğunu belirtti. Kahya, DEB Partisi’ne başarılar temenni etti.

 

Salih Kahya’nın DEB Partisi’ne katılmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ozan Ahmetoğlu ise inşaat işçilerinin zor bir dönemden geçtiğini ve parti olarak yaptıkları köy ziyaretlerinde bunu yakından gördüklerini belirtti. DEB Partisi olarak inşaat işçilerinin sorunlarını gerekli yerlere iletmek ve seslerini duyurmak adına ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalışacaklarını söyleyen Ozan Ahmetoğlu şu ifadeleri kullandı: “Bugün İskeçe’nin hatta bölgenin en önemli mesleki örgütlerinden birinin başkanı partimize katılıyor. İskeçe İnşaat İşçileri Birliği, ülkemizdeki en büyük inşaat işçileri sendikalarından biri. Sayın Salih Kahya’ya partimize hoşgeldiniz diyoruz. Bu vesileyle de inşaat sektörünün ve inşaat işçilerinin içinde bulunduğu derin krizden mağdur olan vatandaşlara yönelik önlemlerin alınmasının zaruret olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz