Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SELANİK DERNEĞİ’NİN MİSAFİRLERİ VARDI

SELANİK DERNEĞİ’NİN MİSAFİRLERİ VARDI

20
0

Makedonya-Trakya Müslümanları Eğitim ve Kültür Derneği’nin misafirleri vardı. Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nizamettin Parlak ve İpsala Müftüsü İsmail Geyim Derneği ziyaret etti. Dernek Başkanı Osman İsmailoğlu kendilerine Derneğin sembolü olan rozet ve hediyeler takdim etti.

Ziyareti BİRLİK Gazetesi’ne değerlendiren Başkan İsmailoğlu, “Derneğimizi ziyaret eden Anavatan Türkiyeden gelen İpsala müftümüz İsmail Geyim ve hanımı ve kızı damadı, Dç.Dr.Nizamettin Parlak hocamıza da derneğimizin sembolü olan rozet ve hediyeler takdim ettik.Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu ziyaretler bizlere büyük mutluluk ve heyecan veriyor” dedi.

Başkan Osman İsmailoğlu, Derneğin çatısı altında devam etmekte olan Kur’an Kursu’nda ders gören öğrencilerden Gülşen Katırcı’ya başarı belgesini sundu. Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’nden din görevlisi Cüneyt Sadık’ın da hazır bulunduğu tören sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan İsmailoğlu, “Derneğimiz bünyesinde hizmet veren Kur’an Kursu öğrencilerimizden Gülşen Katırcı kızımız elif –ba’yı bitirip Kuran’a geçmiş ve bu başarı belgesini almaya hak kazanmıştır. Anne ve babasını ve hocasını tebrik eder Kur’an yolundan bir ömur boyu ayrılmamasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’nü ziyaret ettiler

Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nizamettin Parlak ve İpsala Müftüsü İsmail Geyim, Selanik ziyareti öncesinde Gümülcine’ye geldiler. Gümülcine’de Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’nü ziyaret ederek Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet ile görüştüler. Ramazan ayı dolayısıyla temennilerde bulunan ve Batı Trakya Türkleri’ne hayır dualarla selamlarını gönderen misafirler daha sonra Selanik’e hareket ettiler. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz