Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU: “ŞAHSIMA YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR ASILSIZDIR”

SİBEL MUSTAFAOĞLU: “ŞAHSIMA YÖNELTİLEN SUÇLAMALAR ASILSIZDIR”

16
0

Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Gümülcine Vakıf idaresine ait dükkanlardan birinin ihalesi sürecinde eşinin ihaleye katılmasıyla ilgili kendisinin de ismi geçtiği ve değişik spekülasyonlara yol açılmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren yazılı bir açıklama yayınladı. Mustafaoğlu, “hiçbir süreçte söz konusu ihaleyle ilgili tayinli vakıf idaresi ve resmi yunan devlet yöneticileriyle görüşmediğimi ve herhangi bir yardım talebinde bulunmadığımı açıkça belirtmek istiyorum ve ihale süreci öncesinde ve sonrasında, müdahale yönünde ismimin karışmış olmasını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Sibel Mustafaoğlu’nun açıklaması aynen şu şekildedir:

 

AÇIKLAMA

7 Mayıs 2012

 

Son günlerde Gümülcine’de vakıf idaresine ait boş bir dükkânın ihale süreci öncesinde ve sonrasında, müdahale yönünde ismimin karışmış olmasını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Hiçbir süreçte söz konusu ihaleyle ilgili tayinli vakıf idaresi ve resmi yunan devlet yöneticileriyle görüşmediğimi ve herhangi bir yardım talebinde bulunmadığımı açıkça belirtmek istiyorum.

Bu konuda şahsıma yöneltilen suçlamaların asılsız olduğunu ve siyasetçi olmam nedeniyle şahsıma yönelik bir yıpratma ve komplo olduğunu düşünüyorum.

 

Saygılarımla

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz