Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU 19 KADIN İLE BİRLİKTE SAMSUN’DA PLAKET VE KATILIM TEŞEKKÜR BELGESİ...

SİBEL MUSTAFAOĞLU 19 KADIN İLE BİRLİKTE SAMSUN’DA PLAKET VE KATILIM TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI

17
0

Sibel Mustafaoğlu 19 kadın ile birlikte Samsun’da plaket, katılım teşekkür belgesi ve Bandırma Vapuru maketi aldı.

Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Sibel Mustafaoğlu, Samsun’da 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü”nde “100. Yılda Yüz Güldüren Kadınlar” ve “19 Öncü Kadına 19 Soru” konulu katıldığı etkinlikte diğer 19 kadın ile birlikte plaket, katılım teşekkür belgesi ve Bandırma Vapuru maketi aldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın da katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmasının ardından değişik bölgelerden katılan 19 başarılı öncü kadına plaket, teşekkür belgesi ve Bandırma Vapuru maketi verdi.

Şimdilerde Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Sibel Mustafaoğlu, geçmişte Rodop Vali Yardımcılığı, Gümülcine Belediyesi’nde “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı, Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı, Gümülcine Belediyesi Gayrımenkul Malvarlığını Yönetme Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanısıra, Gümülcine’de siyasi arenada yıllarca daha nice görevlerde bulundu, ancak yaptığı hizmet karşılığında plaket ve katılım teşekkür belgesi kendisine görev yaptığı Gümülcine’den değil de Samsun’dan geldi.   

Samsun’da AK Parti Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinliğe de katılan Sibel Mustafaoğlu burada, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan ile görüştü.

Samsun Mübadele Derneği ve Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Günü Etkinliği’ne de katılan Mustafaoğlu, burada KADEM Samsun Temsilcisi Meral Kıvırcı ile bir araya geldi.

Son olarak Sibel Mustafaoğlu’nun önümüzdeki Yerel Seçimlerde Gümülcine Belediye Meclis üyeliğine aday olmasının yanısıra, PASOK Partisi Rodop Milletvekili adayı ve son olarak da Avrupa Parlamentosu Milletvekili adayı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz