Ana Sayfa Batı Trakya Haberler RIDVAN AHMET: “ŞAHSIMLA ALAKALI BU HABERİ YAYINLAYAN PROTO THEMA GAZETESİNİ VE BU...

RIDVAN AHMET: “ŞAHSIMLA ALAKALI BU HABERİ YAYINLAYAN PROTO THEMA GAZETESİNİ VE BU YAZIYI KALEME ALAN GAZETECİYİ ŞİDDETLE KINIYORUM”

23
0

Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan AHMET’ten şahsıyla ilgili karalama kampanyasına yönelik basında çıkan asılsız haberlere yanıt geldi. Başkan Rıdvan Ahmet, yayınladığı yazılı bildiride, “Şahsımla alakalı bu haberi yayınlayan Proto Thema gazetesini ve bu yazıyı kaleme alan gazeteciyi şiddetle kınıyorum” ifadelerine yer veriyor.

Başkan Rıdvan Ahmet’in açıklaması şu şekildedir:

“28 Ağustos 2016 Pazar günü Proto Thema gazetesinin 20.ve 21. sayfalarında panayotis Savvidis’in imzasıyla yayınlanan haberde Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet olarak yer alan şahsımla ilgili haberin tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamakla birlikte sadece iftiradan ibaret yalan bir yazı olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
Şahsımla alakalı bu haberi yayınlayan Proto Thema gazetesini ve bu yazıyı kaleme alan gazeteciyi şiddetle kınıyorum.
Şahsımla ilgili yapılan bu haberde olduğu gibi buna benzer yapılan haberlerin azınlığımızın birlik ve beraberliğini bozmak ve içimize fitne tohumu ekmekten başka bir amaç gütmediğini belirtmek isterim.

Bu nedenle halkımızın bu tip haberleri daha dikkatli okuyup kimler tarafindan yazıldığını, azınlığımız içinde kimler tarafindan ne amaçla servis edildiğini ve bu yalan haberleri kimlerin siyasi ranta dönüştürmeye çalıştığını görmelerini önemle rica ediyorum.
Son olarak şahsıma yönelik bu karalama ve iftira niteliğindeki haberi yapan söz konusu gazeteye ve bu yazıyı kaleme alan gazeteciye tarafımdan bir ihtarnamenin gönderileceği, tekzip yayınlamadığı takdirde’de her türlü yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyuna bildiririm.”

Rıdvan AHMET

Kozlukebir Belediye Başkanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz