Ana Sayfa Batı Trakya Haberler RIDVAN AHMET “DEMOKRATİK GÜÇ” LİSTESİ İLE KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDEN ADAY

RIDVAN AHMET “DEMOKRATİK GÜÇ” LİSTESİ İLE KOZLUKEBİR BELEDİYESİ’NDEN ADAY

14
0

İnşaat Mühendisi Rıdvan Ahmet Kozlukebir Belediyesi’nden “DEMOKRATİK GÜÇ”  listesiyle aday olduğunu açıkladı. Yapılan yazılı basın duyurusu aşağıdaki şekildedir:

 

BASIN DUYURUSU

05.03.2014

Saygıdeğer Kozlukebir Belediyesi Halkı

18 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere “DEMOKRATİK GÜÇ”  Listesi olarak, Kozlukebir Belediyesine, İnş. Müh. RİDVAN  AMET   başkanlığında  katılmaktan  onur  duyarız.

Belediyemizin  yerel  yönetiminde, hiçbir  ayrım  gözetmeden, toplumun her kesimini  kucaklayarak, eşitlik ve adalet  ilkeleriyle  yola  çıkmış bulunmaktayız. Bu  topraklarda  yaşayan  herkesin  sözü, düşüncesi, görüşü bizim için değerlidir diyerek; birikimlerimizi, çalışmalarımızı önce insan  anlayışıyla, sizlerin sevgisiyle, güveniyle ve desteğiyle harmanlayarak, sizlere hizmet etmeye talip olduk.

DEMOKRATİK GÜÇ  listesi  olarak, hayattaki en büyük  hedeflerimizden biri  de, bölgemize ve toplumumuza hizmet  için üstleneceğimiz  bu görevi, hakkıyla yerine getirerek  sizlerin sevgi  ve güvenine mazhar olmaktır.

Bu düşüncelerimiz doğrultusunda, belediye başkanlığı bir meslek değil, halkın iradesi ile üstlenilen  büyük bir sorumluluk  ve önemli bir görevdir.

Bu yarışta belirleyici olan halkın takdiridir. Hedefimiz, gelecek nesillere, temiz  bir  siyaset   ve   çağı   yakalamış, sorunsuz  bir  belediye teslim etmektir.

Saygılarımızla

DEMOKRATİK GÜÇ Listesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz