Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “BİLİNÇLİ TOPLUM” PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

“BİLİNÇLİ TOPLUM” PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

10
0

BTAYTD’nin başlattığı “Bilinçli Toplum Projesi” çerçevesinde ikinci bilgilendirme toplantısı 26 Nisan 2012 Cuma akşamı Kırköy Kültür Derneği’nde gerçekleşmiştir. Toplantıya çok sayıda vatandaş katılırken, derneğimizin üyesi olan mühendisler tarafından “Yeni İmar Yasası” ve ilgili konular hakkında çok yapıcı bir toplantı düzenlenmiştir.

 

Toplantı açılışında BTAYTD genel sekreteri Ayfer Mustafaoğlu dernekle ilgili kısa bir tanıtım yaptıktan sonra Kırköy Dernek Başkanı Erkan Arifoğlu’na teşekkür etti. Sn. Arifoğlu BTAYTD yönetimini bu etkinliklerinden dolayı tebrik etti ve toplumumuz için bu toplantıların çok yararlı olacağını söyledi.

Daha sonra sözü alan başkan Erkan Ruşen, sözkonusu projeyle ilgili kısa bir bilgi vererek, bu ve buna benzer bilgilendirme toplantılarının Batı Trakya’nın her bölgesinde devam edeceğini belirtti. Projenin başlıca amacının, toplumumuzu bilinçlendirmek ve bilgilendirmektir.

İlk etapta “Yeni İmar Yasası” ile ilgili toplumumuza gelişmeleri aktarmak olup, daha ileriki zamanda belirlenecek olan başka konular hakkında da halkımıza faydalı olunmaya çalışılacaktır.

Başkan Ruşen katılan mühendis arkadaşları köy halkına tanıttıktan sonra yasayla ilgili sunuma geçilmiştir. Toplantı yaklaşık 2 saat sürmüş ve katılımcılar en iyi şekilde bilgilendirilmiştir.

 

BTAYTD

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz