Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PROF. DR. YEŞİM FAZLIOĞLU: “ÇOCUĞUNUZDA BİR SORUN VARSA HEMEN BİR UZMANA BAŞVURUN”

PROF. DR. YEŞİM FAZLIOĞLU: “ÇOCUĞUNUZDA BİR SORUN VARSA HEMEN BİR UZMANA BAŞVURUN”

26
0

Edirne Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu Batı Trakya’da anne babalara seslenerek, “eğer çocuğunuzda bir sorun varsa hemen bir uzmana başvurun, sonra geç kalınmış olabilir” dedi.

Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi (B.A.K.E.Ş.) tarafından Gümülcine’de (Komotini) düzenlenen “Otizm, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Edirne Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu Batı Trakya’da anne babalara seslenerek “eğer çocuğunuzda bir sorun varsa hemen bir uzmana başvurun, sonra geç kalınmış olabilir” dedi.  

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşleri Hülya Akıncı’nın da katıldığı Konferansa BAKEŞ Başkanı Galip Galip, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, SYRİZA Partisi Rodop Milletvekili adayı Mustafa Mustafa, Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Başkanı Koray Hasan, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Başkanı Sami Toraman, M.M.M.M. Cemiyeti Başkanı Asım Çavuşoğlu, Gümülcine Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Mustafaoğlu’nun yanısıra doktorlar ve çok sayıda öğretmen katıldı. Protokolde yer alanlar birer selamlama konuşması yaparak bu önemli etkinliği düzenlediğinden dolayı BAKEŞ yöneticilerine teşekkür ettiler.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x2f29r9_gumulcinede-prf-dr-yesim-fazlioglu-bakes-konferansi_news

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz