Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜEZZİNOĞLU’NDAN BÜROKRASİYE İFTAR

MÜEZZİNOĞLU’NDAN BÜROKRASİYE İFTAR

13
0

İstanbul’daki bazı üst düzey bürokrat ve işadamlarına iftar veren AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, hoşgörü ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da verilen iftarların sosyal yaşama önemli katkı sağladığını söyledi. Müezzinoğlu’nun iftarına BTTDD Genel Başkanı Avukat Burhanettin Hakküder ve Taner Mustafaoğlu da katıldı.

 

Hemşerimiz AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul’da görev yapan bazı bürokrat ve iş adamlarına iftar verdi. Sahibi olduğu Avcılar Hospital Hastanesi’nin teras katında düzenlenen iftara Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhanettin Hakküder, Taner Mustafa oğlunun yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Tülin Kaynarca, Mustafa Alitaş, İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, İşadamları Zeynel Abidin Erdem, Hüseyin Bayraktar, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Selamet, Ahmet Çetinsaya eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, işadamı Bension Pinto ve çok sayıda AK Partili Belediye Başkanı katıldı.

 

İftarda misafirlerini kapıda karşılayan Müezzinoğlu hoşgörü ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’ın din mezhep ayrımı gütmeden farklı görüş ve düşüncedeki insanları bir araya getirerek sosyal yaşama katkı sağladığını söyledi. Müezzinoğlu, Türk halkının Afrika’dan açlıktan hayatlarını kaybeden insanlara yardım etmek için seferber olduğunu söyledi. Afrika son 5 ayda açlıktan 100 bin çocuğun öldüğünü hatırlatan Müezzinoğlu, ‘’Afrikaya yardım etmek vakti hali iyi olan her Türk vatandaşının görevi olmalıdır’’ dedi. Müezinoğlu Türkiye’nin son 10 yılda açlığın pençesinde olan ülkelere 2 milyar dolar yardım yaparak, yaptığı yardımlarla dünyada ilk sırada yer aldığını söyledi. Müezzinoğlu, medeni dünyanın fakir ülkelere yaptığı yardımı Türkiye’nin yardımları ile kıyaslayarak kendi yerini çek etmesi gerektiğini kaydetti.

 

ALLAH KİMSEYİ VATANSIZ BIRAKMASIN

 

İftarda konuşan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhanettin Hakküder, geleneksel hale getirdiği iftarlarla kendilerini bir araya getiren Müezzinoğlu’na teşekkür etti. Müezzinoğlu ile dostluklarının yıllar öncesine dayandığını Batı Trakya’da doğdukları köylerin de birbirine 4 kilometre mesafede olduğunu vurgulayan Hakküder, ‘’Kader yıllar sonra Mehmet abiyle yollarımızı Türkiye’de buluşturdu. O Tıp Fakültesi’ne ben de Hukuk Fakültesi’ne kaydoldum. Ancak ben eğitimim esnasında Yunanistan tarafından vatandaşlıktan çıkartılınca uzun süre vatansız olarak yaşamak zorunda kaldım. Çok zorluk çektim. Allah kimseyi vatansız bırakmasın’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz