Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MÜEZZİNOĞLU BATI TRAKYALI ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

MÜEZZİNOĞLU BATI TRAKYALI ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

18
0

Balkan  Gençlik Formu’nun açılışını yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, forma katılan Batı Trakyalı Genç Akademisyenler Topluluğu üyesi üniversite öğrencileri ile sohbet etti. Müezzinoğlu, “Derslerinize iyi çalışın. Doğup büyüdüğünüz ülkeniz Yunanistan sizden hizmet bekliyor” dedi

Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği  “Balkan Gençlik Formu”nun açılışını yapan Sağlık Bakanı  Dr. Mehmet Müezzinoğlu, forma katılan  Batı Trakya Genç Akademisyenler üyesi öğrencilere büyük ilgi gösterdi. Batı Trakyalı öğrencileri yanına çağırarak bir süre sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, “T.C ‘nin Sağlık Bakanı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Ben de sizin doğup büyüdüğünüz topraklarda doğdum.  Sizden ağabeyiniz olarak derslerinize çok çalışmanızı istiyorum. Çünkü ülkeniz Yunanistan sizlerin hizmetinizi bekliyor” dedi.

Batı Trakyalı öğrenciler Bakan Müezzinoğlu’na bazı arkadaşlarının Yunanistan’daki üniversitede bazılarının da Türkiye’de eğitimini sürdürdüğünü belirttiler. Öğrencilere tek tek isimlerini ve köylerini soran Bakan Müezzinoğlu, öğrencilere gelecekleri ile ilgili tavsiyede bulundu.  Batı Trakyalı öğrenciler de Müezzinoğlu’nun hemşerisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun kendilerine gösterdiği yakınlıktan dolayı çok mutlu olduk. Onunla ayak üzeri de olsa yaptığımız sohbet moralimizi yükseltti” dediler. Müezzinoğlu Batı Trakyalı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi..

İstanbul’da düzenlenen Balkan Gençlik Formu’na 10  Balkan ülkesinden çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz