Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AHMET HACIOSMAN, İLHAN AHMET VE MEHMET EMİNOĞLU DEB PARTİSİ’Nİ ZİYARET...

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AHMET HACIOSMAN, İLHAN AHMET VE MEHMET EMİNOĞLU DEB PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

13
0

Ülkemiz Yunanistan’da 6 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Değişik siyasi partilerden Milletvekili adayı olan olanlarlar birere birer Batı Trakya Türk Azınlığının tek siyasi partisi olan DEB’i ziyaret etmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda 26 Nisan Perşembe günü Rodop ilinden PASOK Partisi Milletvekili adayı Ahmet Hacıosman, DİM.SİM Partisi Milletvekili adayı İlhan Ahmet ve Nea Dimokratiya Partisi Milletvekili adayı Mehmet Eminoğlu, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’ni ziyaret ettiler. Karşılıklı sohbet ve durum değerlendirmesinin yapıldığı ziyaretlerin olumlu havada geçtiği ve temennilerle son bulduğu ifade ediliyor.

Bu ziyaretlerle ilgili DEB Partisi’den basına şu açıklamalar gönderildi.

 

AHMET HACIOSMAN PARTİMİZİ ZİYARET ETTİ

26 Nisan Perşembe günü saat 11:00’de PASOK milletvekili adayı Sayın Ahmet Hacıosman, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’ni ziyaret etti. Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş konuğunu Genel Merkez’de ağırladı ve kendisine 6 Mayıs seçimlerine parti olarak neden iştirak etmediklerini anlattı.

PASOK milletvekili adayı Sayın Ahmet Hacıosman da ülkenin içinde bulunduğu zor koşulları ve bu koşullarda yapılan seçimin zorluğunu belirtti. Ayrıca Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş mutlaka Türk adayların seçilmesi hususunda gayret göstereceklerini ve Batı Trakya Türk Halkı’nın da bu seçimde sandığa gideceklerine ve Türk adayları destekleyeceklerine olan inancının tam olduğunu belirtti. Ziyaret anısına partimizin plaketinin kendisine takdim eden Genel Başkan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip milletvekili adayına başarılar diledi.

 

İLHAN AHMET DEB PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

26 Nisan Perşembe günü saat 12 00’de DİSİ Milletvekili Adayı Sayın Av.İlhan Ahmet, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’ni ziyaret etti.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş tarafından Genel Merkez’de ağırlanan İlhan Ahmet, 6 Mayıs seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş kendilerine ülkemizde uygulanan antidemokratik yüzde üçlük baraj nedeniyle ve partinin yeni yapılandırma sürecinden dolayı seçime katılmadıklarını anlattı. Ayrıca bu seçimde Türk adayların meclise girmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bunun dışında halkımızın da büyük duyarlılık göstererek seçimde Türk adayları destekleyeceklerine inandığını belirtti.

Bugünkü ziyaret anısına konuğuna partimizin plaketini takdim ederek kendilerine 6 Mayıs seçimlerinde başarılar diledi.Av.İlhan Ahmet de DEB Partisi’nin Azınlık için önemine vurgu yaparak her süreçte iletişim halinde olacaklarını ifade etti.

 

Dr. Mehmet Eminoğlu DEB Partisini Ziyaret Etti

26 Nisan Perşembe günü saat 13:00’ te Yeni Demokrasi milletvekili adayı sayın Dr. Mehmet Eminoğlu Dostluk Eşitlik Barış Partisi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş tarafından DEB Partisi Genel Merkezi’nde karşılanan ve ağırlanan Dr. Mehmet Eminoğlu aday olma nedenlerini anlattı. Ülkenin zor dönemden geçtiğini, Batı Trakya Türkü’nün bu koşullarda güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini vurguladı. 6 Mayıs seçimi ile ilgili çalışmalarını anlattı.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş konuğunun adaylığını tebrik ederek, antidemokratik yüzde üçlük baraj sistemi yüzünden seçime girmediklerini ve zor koşullarda DEB Partisi’ni yapılandırma sürecine devam ettiklerini anlattı. Türk adayların meclise girmeleri için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca Batı Trakya Türkü’nün bu seçimde ısrarla sandığa gideceğini ve Türk adayları destekleyeceğine inandığını ifade etti. Yapılan bu ziyaretin anısına konuğuna partimizin bir plaketini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz