Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MİLLETVEKİLİ ZEYBEK’İN BÜROSUNA ÇİRKİN SALDIRI

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK’İN BÜROSUNA ÇİRKİN SALDIRI

15
0

SYRİZA Partisi İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in bürosuna çirkin saldırı gerçekleştirildi.

SYRİZA Partisi İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in bürosuna çirkin saldırı gerçekleştirildi. Anarşist gruba mensup kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Cumartesi sabaha karşı İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in bürosuna saldırı düzenlendi. Büronun giriş koridoru ve kapısına boyalar, yerlere de anarşist grubun sloganlarının bulunduğu broşürler atıldı.

Milletvekili Hüseyin Zeybek, Birlik Gazetesi genel yayın yönetmeni İlhan Tahsin’e saldırıyla ilgili, “İskeçe il örgütü bürolarıyla benim bürom yan yana. Saldırı benim büroma yapılmış. İsmimin yazık olduğu tabela üzerine ve duvarlara boyalar atılmış, anarşist bir grubun bildirileri yerlere dağıtılmış. Tabii ki bu olayı kınayan bir yazı yayınladım. Bu tür olaylar bizi yıldırmaz, korkutmaz, sindirmez tam aksine inatla ve ısrarla halkımıza hizmet etmeye tüm gücümüzle devam edeceğiz.” dedi.

KINAMA

25 Temmuz Cumartesi sabah saatlerinde büroma tahrik ve provokasyon kokan alçakça yapılan bu çirkin saldırıyı  şiddetle kınıyorum.

Bu tür olaylar bizi yıldırmaz, korkutmaz, sindirmez tam aksine inatla ve ısrarla halkımıza hizmet etmeye tüm gücümüzle devam edeceğiz.

İskeçe Syriza Milletvekili

Hüseyin Zeybek

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz