Ana Sayfa Batı Trakya Haberler MAKİNİST PARASINI ALAMAYINCA EMFİYECİOĞLU’NUN HELİKOPTERİNİ ALIP GİTTİ!

MAKİNİST PARASINI ALAMAYINCA EMFİYECİOĞLU’NUN HELİKOPTERİNİ ALIP GİTTİ!

25
0

Emfiyecioğlu’na ait bir şirkette helikopter makinisti olarak çalışan Stelyos Georgiu, ödenmeyen maaşlarını tahsil edemeyince Patronu olan Emfiyecioğlu’nun helikopterini çaldığı iddia edildi.

Kriz nedeniyle ekonomik durumu kötüleşen Emfiyecioğlu’nun şirketi “Mihaniki” devete 250 milyon euro borcu yüzünden zor günler geçirdiği iddia ediliyor. Şirkette helikopter makinisti olarak çalışan Stelyos Georgiu, şirketten 80 bin euro alacaklı olduğunu, ancak karşılıklı yapılan anlaşmaya göre 20 bin euroluk alacağını tahsil edemeyen işçi, Emfiyecioğlu’nun kullandığı 3,5 milyon euroluk helikopterini çaldı.

HELİKOPTERİ TIR’A YÜKLEDİ

Alınan bilgiye göre, İstanbul kökenli Rum işadamı Prodromos Emfiyecioğlu’na ait bir şirkette helikopter makinisti olarak çalışan Stelyos Georgiu, son dönemde ödenmeyen maaşlarını tahsil etmek için mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararıyla alacağının bir bölümünü tahsil eden Georogiu, geriye kalan 20 bin euroluk bölümünü ise Emfiyecioğlu’na ait 3,5 milyon euroluk helikopterin satışından sonra ödenmesi konusunda patronuyla anlaştı. Ancak, helikopterin satışının gecikmesi üzerine Georgiu, özel bir hangarda bulunan helikopteri bir TIR kamyonuna yükleyerek bilinmeyen bir yere kaçırdı.

EMFİYECİOĞLU’NDAN ALACAKLIYA ÇAĞRI

Yunan medyasına yansıyan haberlerde Emfiyecioğlu’nun, şu anda nerede bulunduğu bilinmeyen helikoptere 2,5 milyona alıcı bulduğunu belirterek, satışın gerçekleşmesi için, Georgiu’ya helikopteri geri getirmesi çağrısında bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Paraskınıo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz