Ana Sayfa Batı Trakya Haberler LAMBAKİS: “HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

LAMBAKİS: “HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”

23
0

Dedeağaç Belediye Başkanı Vangelis Lambakis, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti.

Dedeağaç heyetini Edirne’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, dostlukların Türk-Yunan ilişkilerine katkıda bulunacağını söyledi.

Halkların dostluk beklentilerinin siyasilere örnek olmasını beklediğini ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:

 

“Sizinle ciddi boyutta işbirliği yapmaktan yana olduğumu ifade etmek istiyorum. Yunanistan ile tarihten gelen bir sorun var. Bunu aşmakta bizim boynumuzun borcu. Bizlerin dostlukları ve işbirlikleri ile Türk ve Yunan ilişkilerine çok daha güzel yön verme şansımız var.

Halkların beraberliği umarım siyasilerimize de örnek olur. Üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. İnşallah bizlerin sayesinde tüm bölgede barış rüzgârları eser ve dünyaya örnek oluruz.”

 

Dedeağaç Belediye Başkanı Vangelis Lambakis de sonuç alınabilecek iş birliklerine hazır olduklarını belirterek, “Planlı, programlı ve geleceğe yönelik bir çalışmanın planlandığı bir ziyaret amacı ile Edirne’ye geldik. İki şehrin en iyi şekilde işbirliği yapabileceği alanı tespit ve gerçekten sonuç alabileceğimiz bir işbirliği yapmak istiyoruz. Her türlü işbirliğine hazırız” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz