Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOSTİS SİMİÇİS: “BAŞARISIZ OLDULAR, BÖLÜNDÜLER VE TEKRAR OY İSTİYORLAR”

KOSTİS SİMİÇİS: “BAŞARISIZ OLDULAR, BÖLÜNDÜLER VE TEKRAR OY İSTİYORLAR”

33
0

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı adayı Kostis Simiçis düzenlediği basın toplantısında Hristos Metios’u başarısızlıkla suçlarken, Topsidis’in listesini de bölünmüşlerin toplandığı bir liste olarak değerlendirdi.

Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı adayı Kostis Simiçis düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Simiçis, “Başarısız oldular, bölündüler ve tekrar oy istiyorlar. Şimdi başaracaklarını kim garanti ediyor?” diyerek Hristos Metios ve Hristodulos Topsidis’e göndermede bulundu.

Kostis Simiçis basın toplantısında rakamlarla durum değerlendirmesi yaparak özetle şunları dile getirdi.

“Doğu Makedonya-Trakya Eyaleti’nin hazin üzücü birincilikleri var. Avrupa Birliği’nin en fakir bölgelerinden biri. Bunun yanısıra ülke genelinde Eyaletler arasında Avrupa Birliği programlarından faydalanamayan en geri kalmış bir bölge olma özelliğine de sahip maalesef. Acaba bu durumdan kim sorumlu? Tabii ki Hristos Metios ve ekibinin başarısızlığı. Şimdi de Metios’a karşı sözde karşı olanlar hiçbir hizmet üretmeden Topsidis’in seçim listesinde bulundular.

Eyalet Başkanı Metios iyi yönetemediğinden dolayı, bugün 520 milyon euroluk bir bütçe bölgenin kalkınması, altyapısı ve çevre düzenlemesi alanlarında kullanılamıyor ve kasalarda bekletiliyor. Bugüne kadar başaramadı ve bundan sonra başaracağına kim garanti veriyor?

Bunun cevabı bizim listemizde bulunuyor. “EYALET FAALİYETTE.” EYALETİ YÜKSEĞE kaldırmak için cevabı bizim listemizde. Deneyimli yerel yöneticilerle, geçmişte istek, merak göstermiş benimle birlikte olan insanlarla her şeyden önce demokratik, tüm kurumlara kulak vererek ve tabii ki insan merkezli bir düşünceyle hareket ederek bu seçimleri kazanmak istiyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz