Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KORAY HASAN GÜVEN TAZELEDİ

KORAY HASAN GÜVEN TAZELEDİ

20
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Başkanı Koray Hasan güven tazeledi. 24 Mart 2013 Pazar günü Gümülcine Türk Gençler Birliği salonunda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına ilgi ve katılım yoğundu. Katılanlar arasında Rodop PASOK Milletvekili Ahmet Hacıosman, Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Hüseyin, Dostluk, Eşitlik, Barış, (DEB) Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu’nun yanısıra Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.

Divan Başkanlığını GTGB Onursal Başkanı Arif Hüseyinoğlu’nun ve Saymanlık görevini Semra Hüseyin ve Ömer Topuroğlu’nun yaptığı Genel Kurul toplantısında, GTGB’nin 2011-2012 yılları arasında yapmış olduğu faliyetler hakkında Başkan Koray Hasan üyelere geniş bilgi verdi.

Görüş ve önerilerin ardından seçime geçildi. Oy kullanımın sona ermesinin ardından elde edilen sonuçlara göre toplam 142 üye oy kullandı. Kullanılan 142 oy’dan 140 geçerli 2 oy da geçersiz olarak kayıtlara geçti.

Seçim işlemine geçilmeden önce başkan Koray Hasan GTGB’de görev yapmış onursal Başkan ve eski Başkanlara birer plaket sundu.  

Adaylara göre oy dağılımı aşağıdaki şekildedir:

YÖNETİM KURULU

Koray HASAN 133

Cahit HALİL 126

Hakan HALİL TEVFİK 108

Mümin ALİ 108

Burhan HASAN 99

Özcan HÜSEYİN NURİ 93

Taner SALİH 92

 

DENETİM KURULU

Yıldız MEHMET 113

Hüseyin ÇAPAR HASAN 92

Esra İSMAİL 88

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz