Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KETENLİK GENÇLERİ MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’Nİ BASTI

KETENLİK GENÇLERİ MUSTAFÇOVA BELEDİYESİ’Nİ BASTI

14
0

Ketenlik Gençleri Mustafçova Belediyesini bastı. Belediye başkanı Mustafa Cukal ve arkadaşları Belediye binası önüne toplanan gençleri yatıştırmakta zaman zaman zor anlar yaşadı. Su sorunu Ketenlik gençlerini çileden çıkardı ve yaklaşık 50 kişilik bir grup genç Dolaphan’da bulunan Mustafçova Belediyesi binasına giderek Belediye Başkanı Mustafa Cukal’dan su sorununun derhal çözülmesini talep ettiler.

 

Ramazan ayı boyunca akşamları oruçlarını açmak için içme suyu dahi bulamayan Ketenlik’in yukarı mahallelerinde yaşayan insanlar, Bayram Namazı’na gitmek üzere abdest almak için su bulamadıklarını ve teyemmüm yaptıklarını dile getirdiler.

Ketenlik’teki su sorununun uzun yıllardan beri var olduğu belirtilirken, aşağı mahallelerdeki bazı evlerin belediyeden habersiz kaçak olarak su çebekesinden su aldıklarından dolayı suyun boşa akıtılması yüzünden yukarı mahallelerdeki insanlara suyun ulaşmadığından dolayı bu sıkıntının yaşandığı da dile getiriliyor.

 

Belediyenin bu soruna çözüm bulmakta aciz kaldığı ve dolayısıyla sayaç olan evlerin susuz kaldığı ve bir an önce bu sorunun çözüme kavuşturulması için Ketenlik gençlerinin Mustafçova Belediyesi’nin önüne giderek isyanlarını dile getirdikleri belirtiliyor.

Birlik gazetesinin konu ile ilgili yapmış olduğu araştırmalar neticesinde, sorunun Belediye Meclisi toplantısında ele alınacağı ve gerekli çalışmaların yapılması için her ne gerekiyorsa yapılacağı ifade ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz