Ana Sayfa Batı Trakya Haberler IRCICA VE AK PARTİ’DEN DEB PARTİSİ’NE DESTEK

IRCICA VE AK PARTİ’DEN DEB PARTİSİ’NE DESTEK

23
0

İslam Konferansı Örgütü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Halit Eren ve AK Parti’nin Batı Trakya kökenli Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Dostluk, Eşitlik ve Barış Partisi’ne (DEB) destek ziyaretinde bulundular.

 

IRCICA Genel Direktörlüğü’nün yanısıra aynı zamanda Balkanlar Medeniyet Merkezi Derneği (BALMED) Başkanlığını da yürüten Batı Trakya kökenli Halit Eren, akrabası olan AK Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile birlikte DEB Partisi’nin Gümülcine’de (Komotini) bulunan genel merkezini ziyaret ederek DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Aliçavuş ile bir araya geldiler.

Ziyaret esnasında Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’un kendilerine partinin yapılanma süreci ve son dönem çalışmaları ile ilgili geniş bilgi verdiği vurgulanırken, DEB partisi olarak Halit Eren ve Hakan Çavuşoğlu’nun parti genel merkezini ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ettiği belirtildi.

DEB Partisi ziyaretle ilgili yaptığı basın açıklamasıyla, IRCICA Genel Direktörü ve AK Parti milletvekiliyle yaptıkları görüşmeden duydukları memnuniyetlerini tüm kamuoyuyla paylaştıklarını açıkladılar.

 

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’e ziyaret

IRCICA Genel Direktörü Halit Eren ve AK Parti Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun ayrıca 28 Temmuz Perşembe günü T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç refakatinde Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret ettikleri öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz