Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HEMŞEHRİMİZ MÜEZZİNOĞLU’NA PASOK MİLLETVEKİLLERİ HACIOSMAN VE MANDACI’DAN DESTEK

HEMŞEHRİMİZ MÜEZZİNOĞLU’NA PASOK MİLLETVEKİLLERİ HACIOSMAN VE MANDACI’DAN DESTEK

26
0

Keşan’da verilen ve AK Parti milletvekili adayı Mehme Müezzinoğlu’nun da bulunduğu yemeğe İskeçe PASOK Milletvekili Çetin Mandacı ve Rodop PASOK Milletvekili Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Ahmet Hacıosman, katıldı.

Keşan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği tarafından verilen yemekte konuşan Müezzinoğlu, Batı Trakyalı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye’nin kendisine büyük zenginlikler ve onur verdiğini ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

“Sizlerle bir arada olmaktan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan onur duyuyorum. 74 milyon ülke insanına karınca kararınca hizmet edebilirsem kendimi bu ülkeye borcunu ödeyebilmiş olarak sayacağım. İnşallah ülkemin ve milletimin onuru ve saygınlığı her geçen gün çok daha iyi noktalara gider. Derdimiz ve hedefimiz birinin bir şeyler olabilmesi değil. Derdimiz, Türk milletinin, dünyada hak ettiği güçlü ve saygın yeri alabilmesidir. Derdimiz, Balkanlar’daki dertlilerin ve sahipsizlerin sahibi olmaktır. Derdimiz, oralardaki eserlerimizdir, tarihimizdir ve oralara götürdüğümüz kültürümüzdür. Bu anlamda, serhat ili Edirne’nin görevi, sorumlulukları var, ama mutlaka hedefleri de olmalı. 15 gündür Edirne’nin her insanı ile iletişim kurmaya çalışıyoruz. Edirne’yi Balkanlar’ın merkezi yapmak zorundayız. Edirne, kendi vizyonunu bölgenin merkezi olmaya ayarlamalı. Edirne marka kent olmalı. “

Yemeğe AK Parti eski milletvekili Ali Ayağ, Batı Trakya’dan İskeçe PASOK Milletvekili Çetin Mandacı ve Rodop PASOK Milletvekili Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Ahmet Hacıosman, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkan Vekili Ramazan Çakır ile Batı Trakyalı çok sayıda soydaş katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz