Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HARMANLIK AEKS DERNEĞİ BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

HARMANLIK AEKS DERNEĞİ BELEDİYE BAŞKANI PETRİDİS’İ ZİYARET ETTİ

21
0

Harmanlık Azınlık Eğitim, Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu 12 Aralık 2014 Cuma günü Gümülcine Belediye Başkanı Giorgos Petridis’i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanı gerçekleştirilen ziyarete dernek yönetiminden Başkanı İdris HASAN, Genel Sekreter Fehim MUHTAR,  Halkla İlişkiler Sorumlu Ramadan MOLLA, Kasadar Yardımcısı Mustafa AHMETÇİK katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Harmanlık Mahallesini ilgilendiren aşağıdaki konular ele alınmıştır:

Mahallede çöp bidonları bakımsızlığı ve eksikliği konusu

Yoğun yağmurlardan sonra bazı sokakların ulaşım imkanlarının zorlaşması

Sürmekte olan altyapı çalışmalarından doğan olumsuz şartlar (yoğun yağmurların da bu şartları daha da ağırlaştırması)

Proje dışında kalan sokakların DEYAK’ın çalışmasıyla tamamlanması

Azınlık okulu konusunda iki yıldır sürdürülen bürokratik çalışmaların değerlendirilmesi

Gümülcine Belediye Başkanı Giorgos Petridis dile getirilen sorunların çözümü için imkânlar dahilinde yakından ilgileneceklerini belirtti. Özellikle çöp konusunda gerekenin yapılacağını belirtirken, acil bakım gerektiren sokaklara da en yakın zamanda müdahale edilerek mahalle halkının rahatlatılmasının sağlanacağını söyledi.

Altyapı çalışmalarının yarattığı sıkıntılar için de mütahhit ile irtibatta olduklarını ve imkânlar dahilinde sokakların ulaşımının iyileştirilmesi konusunda gerekenin yapılacağını, ancak aşırı yağışların bunu gerçekten zorlaştırdığını belirtti.

Başkan, azınlık okulu konusunda arsanın devri konuları kurumların kapatılması ve görevlerinde değişklikler yapılmasından da kaynaklanan bir gecçkmenin söz konusu olduğunu dile getirdi.

Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu ziyaretle ilgili olarak; “Belediye Başkanı Giorgos PETRİDİS aktardığımız sorunların çözümü için iyi niyetle çalışmaya devam edeceklerini söylemesini önemsiyor ve çözüm bekliyoruz. Acil çözülmesi gereken sorunların kısa sürede kesinlikle halolacağını, uzun vadeli konuların çözüme kavuşturulması konusunda üzerine düşeni yapacaklarına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz