Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HALK HAREKETİ EDİRNE’DE

HALK HAREKETİ EDİRNE’DE

15
0

Cemil Kabza başkanlığındaki Mustafçova Belediyesi muhalefet listesi HALK HAREKETİ, 16 Temmuz Cumartesi günü Edirne’ye bir kültür gezisi düzenlemiştir.

Mustafçova köyünde faaliyet gösteren İskeçe Türk Birliği Biçki Dikiş Nakış ve El Sanatları Kursu’na devam eden kız öğrenciler için düzenlenen geziye 70 genç kız ve yetişkin kadın katılmıştır.

Sabahın erken saatlerinde Edirne’ye ulaşan grup, Meriç Nehri kıyısnda yapılan kahvaltıdan sonra rehber Salih Şenol eşliğinde Sağlık Müzesini gezdi. Sarayiçi tarihi hakkında bilgi edinen grubun bir sonraki durağı Şükrüpaşa Anıtı oldu. Mustafçovalı kadınlar daha sonra tarihi Selimiye Camii ile Eski Cami’yi gezdi.

Çoğu Türkiye’yi ve Edirne’yi ilk defa ziyaret eden kadınlar tarihi Alipaşa, Bedesten ve Arasta çarşılarında alışveriş yapma imkanı buldu.

Halk Hareketi Başkanı ve Mustafçova Belediyesi Muhalefet Başkanı Cemil Kabza, Belediye Meclis Üyesi Adnan Peçenek ve Halk Hareketi Teşkilat Sorumlusu Aydın Kabza’nın da yer aldığı geziye katılanlar, aynı gün Yunanistan’a döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz