Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAKKÜDER: “BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZDEN TAVİZ VERMEYİN”

HAKKÜDER: “BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZDEN TAVİZ VERMEYİN”

25
0

İstanbul’da yaşayan Batı Trakya Türkleri derneğin Küçükçekmece Şubesi’nin düzenlediği iftarda hasret giderdiler. İftara katılan BTTDD Genel Başkanı Burhanettin Hakküder, hemşerilerinden birlik ve beraberliklerinden taviz vermemelerini istedi

 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Küçükçekmece Şubesi Florya Devlet Hava Meydanları Tesislerinde verdiği iftarla İstanbul’da ikamet eden Batı Trakyalıları bir araya getirdi. İftara Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av, Burhanettin Hakküder, BTTDD Küçükçekmece Şube Başkanı Adnan Molla ve BTTDD şube başkan ve üyeleri katıldı. Büyük bir coşku içersinde geçen iftarda, yıllardır birbirlerini görme imkanı bulamayan hemşeriler hasret giderdi.

Yoğun katılımın olduğu iftarda konuşan BTTDD Genel Başkanı Burhanettin Hakküder, Ramazanın insanları bir araya getirmesinin yanı sıra toplumda birlik ve beraberliği güçlendiren Müslümanlar için büyük öneme sahip bir ay olduğunu söyledi. Kendisinin de Ramazan süresince aldığı davetlere icabet etmek için büyük gayret gösterdiğini belirten Hakküder, iftara katılanlardan dedikodulara inanmayarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerini istedi.

Batı Trakya’da ve anavatanda yaşayan hemşerilerimizin çalışkanlıklarından ve doğruluklarından hiç şüphesi olmadığını ifade eden Hakküder, “Bugüne kadar Türkiye’de ve Anavatan’da hiçbir hemşerimiz yüz kızartıcı bizi utandıracak bir hadisenin içinde yer almamıştır. Her iki ülkede yaşayan bu kardeşlerimiz vatandaşlık görevlerini eksiksiz yerine getirmektedirler. Bir avukat olarak bunları sizlere açık yüreklilikle söyleyebilirim” dedi.

 

DAHA SIK BİRLİKTE OLMALIYIZ

 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Küçükçekmece Şube Başkanı Adnan Molla da iftara katılan hemşerilere teşekkür etti. Ye kalmadığı için oruçlarını açamadan geri dönmek zorunda kalan hemşerilerinden özür dileyen Adnan Molla, ‘’İftara bu kadar yoğun bir katılım olacağını düşünemedim. Size söz veriyorum. Ramazandan sonra bunu telefi etmek için bir yemekli bir gece düzenleyeceğiz. Bizim birlik e beraberliğe ihtiyacımız var. Böylesine birliktelikler birlikteliğimize güç katıyor’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz