Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAKAN ÇAVUŞOĞLU: “BU CAMİADAN GELEN BİRİ OLARAK SOYDAŞLARIMIN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUM”

HAKAN ÇAVUŞOĞLU: “BU CAMİADAN GELEN BİRİ OLARAK SOYDAŞLARIMIN SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUM”

22
0

AK Parti Bursa Milletvekili hemşehrimiz Hakan Çavuşoğlu, Yunanistan’da yaşanan kriz sebebiyle Batı Trakya Bölgesi’nde sıkıntı yaşayan soydaşlara, yapılan hayvan ithalatı ile 13 milyon euroluk gelir sağlandığını söyledi.

 

Hakan Çavuşoğlu, Dobruca Sosyal Tesisleri’nde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Avrupa’da yaşanan krizin özellikle Yunanistan’da ciddi derece hissedildiğini ve hükümetin istifa etmek durumunda kaldığını hatırlatan Çavuşoğlu, yaşanan krizden soydaşların en az şekilde etkilenmeleri için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

 

Çavuşoğlu, “Yunanistan’da yaşanan kriz sebebiyle Batı Trakya Bölgesi’nde sıkıntı yaşayan soydaşlara, geçtiğimiz yılın sonlarında yapılan hayvan ithalatı ile 13 milyon euroluk gelir sağlanmış oldu. Bu camiadan gelen bir olarak bu bölgenin sorunlarıyla yakından ilgileniyorum. Balkanlarda istikrarın ve barışın sağlanması yolunda, camianın içinden çıkan biri olarak sorunlarla yakından ilgileniyorum. Bu durum bir vefa borcudur.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz