Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÖYNÜKLÜ CAMİİ’NDE SİLAH BULUNDU, KÖY İMAMI GÖZALTINA ALINDI

GÖYNÜKLÜ CAMİİ’NDE SİLAH BULUNDU, KÖY İMAMI GÖZALTINA ALINDI

26
0

İskeçe’nin ova bölgesindeki Göynüklü köyündeki camide silah bulunduğu ve köy imamının da gözaltına alındığı iddia edildi.

Yunan yerel ve ulusal basınında çıkan haberlere göre, İskeçe polisi tarafından  Göynüklü Camii’nde yapılan aramada caminin minaresinde iki adet tabanca, bir adet susturucu ve bir adet av silahı bulduğu öne sürüldü.

Silahların camide bulunmasından sonra Polisin Göynüklü imamını sorgulamak üzere İskeçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüğü belirtiliyor. İlk belirlemelere göre silahların kime ait olduğu araştırılıyor.

Bu esrarengiz olay öğle saatlerinde yaşandı. Bir ihbarı değerlendirdiği belirtilen polis ekiplerinin savcılık yetkilileriyle birlikte köye gelerek camide araştırma yaptığı ifade ediliyor. Yapılan araştırma sonucunda caminin minaresinde saklanmış bir vaziyette 3 adet ruhsatsız silah bulunduğu belirtiliyor.

Şu an itibarıyla olayın bir komlo olup olmadığı bilinmiyor, ancak bu olayın son aylarda Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığına yönelik yapılan çeşitli bahanelerle baskılar ve saldırılar devam ederken yaşanması ister istemez akıllara birçok soru işaretlerini getiyor.   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz