Ana Sayfa Batı Trakya Haberler FUTBOLCU MEHMET BÖLÜKBAŞI SUÇLU BULUNARAK CEZASI ERTELENDİ

FUTBOLCU MEHMET BÖLÜKBAŞI SUÇLU BULUNARAK CEZASI ERTELENDİ

15
0

Kurcalı Futbol takımı antrenörü ve aynı zamanda takım oyuncusu Mehmet Bölükbaşı, bugün yargılandığı mahkeme tarafından suçsuz bulundu.

Hafta sonu amatör ligleri takımlarından Kurcalı (Likio) ve Kuşlanlı (Ksilagani) takımları arasında oynanan maçta hakem Gogos Dimitrios’un kararına tepki gösteren Mehmet Bölükbaşı, maç sonrası polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Bugün Gümülcine’de çıkarıldığı mahkemede 10 bin Evro para ve 6 ay hapis cezasına çarptırılan ve daha sonra bu karara itiraz eden davanın avukatı İlhan Ahmet, mahkeme de Mehmet Bölükbaşı’nın daha önce hiç bir suç işlemediğini ve diğer hafifletici sebepleri de tanıyarak verilen para cezasını kaldırdı.

Ancak BİRLiK gazetesi olarak davanın avukatlarından İlhan Ahmet ile yapmış olduğumuz görüşmede, sporda işlenen suç cezalarının ağır olduğuna dikkat çekerek, bu konuda sporcuların çok dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Avukat İlhan Ahmet, Mehmet Bölükbaşı’nın davasında mahkeme, para cezasını ortadan kaldırdığını, ancak hapis cezası için vermiş olduğu kararı, bir üst İstinaf Mahkemesi’ne başvuruda bulunduklarını belirterek, Mehmet Bölükbaşı’nın beraatini istediklerini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz