Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “F.C ACADEMY PAOK KOMOTİNİS” FUTBOL AKADEMİSİ 2018-2019 SEZONU AÇILIŞI YAPILDI, ÇOCUKLARINIZI SPORA...

“F.C ACADEMY PAOK KOMOTİNİS” FUTBOL AKADEMİSİ 2018-2019 SEZONU AÇILIŞI YAPILDI, ÇOCUKLARINIZI SPORA YÖNLENDİRİN

24
0

“F.C Academy PAOK Komotinis” Futbol Akademisi 2018-2019 sezonu açılışı yapıldı, çocuklarınızı spora yönlendirin.

Beş yıldan bu yana Yunanistan’ın 125 sayılı Futbol Akademileri içinde saygın ve güvenilir bir yere sahip olan “F.C Academy PAOK Komotinis” Futbol Akademisi 2018-2019 sezonu açılışı yapıldı.

“F.C Academy PAOK Komotinis” Futbol Akademisi açıldığı günden bu güne istikrarlı bir şekilde Rodop İlindeki genç yetenekleri keşf etmeye ve eğitim vermeye devam ederken, katılımlarda her geçen gün artıyor. Anne babalar çocuklarını spor alanında güvende hissedecekleri bir yere kayıt ettirmenin sevincini yaşıyor. Futbol Akademisine kayıt olan çocuklar otomatik olarak sigorta kapsamına dahil ediliyor.

Tecrübeli futbol eğitmenleri kadrosu ve profesyonel altyapı düşüncesi ile UEFA kriterlerine ve yaş gruplarına göre yapılan idmanlarda çocukların gelişiminde katkı sağlamayı hedefleyen “F.C Academy PAOK Komotinis” Futbol Akademisi, her yaştan yetenekli gençlere kendilerini ispatlamaları için değişik zamanlarda çeşitli imkanlar sunuyor.

Çocukların spor yaparken eğitilmelerine büyük önem veren “F.C Academy PAOK Komotinis” Futbol Akademisi, Yunanistan genelinde OPAP’ın seçtiği 125 en iyi Futbol Akademilerinin içinde yer alıyor.

Kayıtlar Gümülcine’de Radyo İstasyonu ERT yanında bulunan Trakya Amatör Futbol Federasyonu (EPS) tesislerinde başlamıştır.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz