Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YETKİLİLERİ BATI TRAKYA’DA SEMİNER VERDİ

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YETKİLİLERİ BATI TRAKYA’DA SEMİNER VERDİ

14
0

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yetkilileri 9 Ağustos 2012 tarihinde Gümülcine Türk Gençler Birliği lokalinde ‘Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi’ konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard.Doç.Dr. Kamil Çekerol Birlik gazetesine kısa bir açıklamada bulundular. Şu anda Anadolu üniversitesinde 135 Batı Trakyalı öğrenci olduğunu, bu sayıyı önümüzdeki dönemde daha çok arttırmayı hedeflediklerini belirten Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür; “Amaçlarımızdan bir tanesi de, dünya insanına eğitim sorununa çözüm olmaktan yana olmaktır. Uluslararası ve dünya üniversiteleri arasında etkin bir şekilde yer almayı hedefliyoruz. Üniversitemizden mezun olan arkdaşlarımızın diplomaları ‘Bologna sürecine ’ uygun akredite edilmiştir. Bizler öğrencilerimize bilgi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, çok farklı ortamlarda hizmet veriyor, kayıttan itibaren ücretsiz kitaplar veriyoruz.” dedi.

Dekan Yardımcısı Yard.Doç.Dr. Kamil Çekerol da Anadolu üniversitesinin lise mezunu olan Batı Trakyalı öğrencilere, aynı zamanda üniversite mezunu olan ve ikinci bir üniversitede eğitime devam etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu, bu amaçla da Batı Trakyalı öğrencileri de göz önünde bulundurarak Türkiye’nin Keşan şehrinde Anadolu üniverisitesinin öğrenci işleri bürolarının bulunduğunu söyledi.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde verilen semineri, çok sayıda azınlık öğrencisinin yanısıra, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu ve Güney Meriç Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafaoğlu izledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz