Ana Sayfa Batı Trakya Haberler D.E.B PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİNDEN FAİKOĞLU VE KARAHASAN’A ZİYARET

D.E.B PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI YÖNETİCİLERİNDEN FAİKOĞLU VE KARAHASAN’A ZİYARET

18
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı yöneticileri 29 Ekim Cumartesi günü, bir süre önce rahatsızlık geçiren sabık milletvekili Ahmet Faikoğlu ile trafik kazası geçiren Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Gülbeyaz Karahasan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet, ilk olarak kısa bir süre önce kalp rahatsızlığı geçiren sabık milletvekili Ahmet Faikoğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti. Ahmet Faikoğlu partimizin İskeçeli yöneticilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Heyet daha sonra geçtiğimiz haftalarda trafik kazası geçiren Mustafçova Belediye Başkan Yardımcısı Gülbeyaz Karahasan’ı evinde ziyaret etti. Sağlık durumunun son derece iyi olduğunu belirten Gülbeyaz Karahasan bu anlamlı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

İskeçeli parti yöneticilerinden oluşan heyet son olarak, geçirdiği rahatsızlıktan ötürü İskeçe Devlet Hastanesinde tedavi gören “İskeçe Belediyesi’nde Eşitlik Listesi” Atmacalı yerel meclis üyesi ve aynı zamanda D.E.B. Partisi üyesi Saffet İnce’yi de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz