Ana Sayfa Batı Trakya Haber Çelebiköylü Yöneticilerden DEB Partisi’ne Anlamlı Ziyaret

Çelebiköylü Yöneticilerden DEB Partisi’ne Anlamlı Ziyaret

9
0

Batı Trakya’da Türk gençlerini spora özendirmek için kendi çapında kısıtlı imkanlarla hizmet vermeye çalışan Çelebiköy futbol takımı yöneticileri DEB Partisi’ni ziyaret etti.

Rodop ili yerel amatör ligde mücadele eden Çelebiköy futbol takımı yöneticileri DEB Partisi’ni ziyaret etti. Takım yöneticileri, DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu’na, gençlerin spor yapma alışkanlıklarına faydalı olabilmek üzere çok kısıtlı imkanlar ve özveri ile verdikleri hizmeti anlattı. Yapılan sohbette karşılaştıkları zorlukları aktaran yöneticiler, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak üzere herkesin üzerine düşeni yapmalarına vurgu yapıldı.

Ziyarete ilişkin DEB Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“14 Ekim Çarşamba günü partimizin genel merkezine ziyaret gerçekleştiren Çelebiköy Futbol Takımı yöneticileri ile birlikte takımın gidişatı hakkında bilgiler aldık ve diğer genel konulara da değinerek güzel bir sohbet gerçekleştirdik.

Çelebiköy futbol takımına gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder spor hayatlarında başarılar dileriz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz