Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İBRAHİM ŞERİF: “DEVLETOĞLU KÜÇÜK VE ZAVALLI BİR İNSANDIR, İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR”

İBRAHİM ŞERİF: “DEVLETOĞLU KÜÇÜK VE ZAVALLI BİR İNSANDIR, İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR”

24
0

Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif son dönemlerde kendisine yönelik yapılan eleştirilere, BİRLİK gazetesine özel açıklamalarda bulunarak cevap verdi.

Kurcalı köyünden emekli öğretmen Mehmet Devletoğlu’nun kendisine yönelik eleştirilerini ciddiye almadığını söyleyen Başkan İbrahim Şerif; “Devletoğlu’nu muhattap bile almıyorum. Kendilerine cevabım açık, net ve son kez olacaktır. Devletoğlu kendisinin dahi kendinin ne olduğunu bilmeyen kendi soyadını bile inkar etmiş ve mahkeme kararıyla değiştirmiş benim gözümde zavallı ve küçük bir insandır.

“İt ürür, kervan yürür”

Ben burada son olarak şunun söylemek istiyorum; Ne benim bir Belediye Başkanı olarak, ne de başka bir kişinin birbirimize hakaret ederek, boşa zaman geçirmeyip, bu halka nasıl daha fazla hizmet edebilirizin arayışları içinde olmalıyız. Son zamanlarda şahsıma ve makamıma yönelik hakaret derecesine varan eleştirileri ben mahkemeye taşımayı düşünmüyorum. Bu yargılamayı zamanı gelince halk kendi vicdanında herkesi yargılayacaktır. Beni eleştirenlere son sözüm; it ürür kervan yürür.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz