Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BEYKÖY’DE KARŞILAMA GÜZEL, YEMEKLER NEFİS, OYUN SERT SKOR 2-2 AMA YİNE DOSTLUK...

BEYKÖY’DE KARŞILAMA GÜZEL, YEMEKLER NEFİS, OYUN SERT SKOR 2-2 AMA YİNE DOSTLUK KARDEŞLİK KAZANDI

12
0

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu Futbol Takımı, bu defasında Beyköy gençlerinden oluşan Futbol Takımı ile Beyköy’de karşı karşıya geldi. Birazıcık sert bir futbol ortaya koyan Beyköy takımı, maç sonrası durumu ikram ettiği güzel ve nefiz yemeklerle talafi etti. Tabii ki bu işin şakası, ancak her iki takım da dostluk kazansın düşüncesiyle sahaya çıktı.

İlk yarı Beyköy takımının 15.dk. Erdem’in ayağından bulduğu golle 1-0 sona erdi.

Başkonsolosluk Futbol Takımı ikinci yarıya iyi başladı ve 35.dk. Ercan’ın golüyle durumu 1-1 yaptı. Bu dakikalarda kontrollü oyun ve karşı ataklarla beyköy kalesini sık sık ziyaret eden Başkonsolosluk Futbol Takımı, 57.dk. yine Ercan’ın şık golüyle durumu 1-2 yaptı. Bu dakikalardan sonra kaybetmeye hiç niyeti olmayan Beyköy takımı oluşturduğu bir karşı atakta Özay’ın ayağından bulduğu golle durumu 2-2 eşitledi. Bu skor aynı zamanda maçın sonucunu da belirledi.

 

Dostluk maçı atılan karşılıklı gollerle 2-2 berabere sona erdi.

İskeçe’nin ova bölgesi köylerinden Beyköy stadında oynanan müsabakayı çok sayıda futbolsever izledi.

 

Maç sonrası her iki takımın oyuncuları ve Başkonsolos Mustafa Sarnıç, Muavin Konsolos Adnan Öztürk, Topiros Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Nazifoğlu, Beyköy’de köy kahvesinde soydaşlarla sohbet etme imkanı buldular.

Maç sonrası için Beyköy hanımları tarafından hazırlanan yemekler maçın sertliğini unuttuturdu. Aşure günü sebebiyle de aşure ikram edildi.

 

Başkonsolos Mustafa Sarnıç sohbet esnasında yaptığı konuşmada, Beyköylü soydaşlara gösterdikleri olağanüstü ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Sarnıç, “Özellikle hanımlarımızı tebrik ederim. Bugüne kadar ova bölgesinde üç köyde maç yaptık. Gençlerin futbola gösterdikleri ilgi gerçekten çok güzel. Bize gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı da ayrıca sizlere ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Köy kahvesinde yapılan sohbetlerin ardından, onarımı yeni tamamlanan köy camisi de ziyaret edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz