Ana Sayfa Batı Trakya Haber Batı Trakya’lı Yazarların Kitapları Tanıtıldı

Batı Trakya’lı Yazarların Kitapları Tanıtıldı

2
0

Bursa’da  Batı Trakya’lı yazarlar Vildan Serdar ve Öznur Çolakoğlu’nun kitapları tanıtıldı.

Yazar Vildan Serdar’ın İskeçe’den başlayıp Güney Kore’ye uzanan popüler kültürün etkisinde kalan bir genç kızın serüvenini anlatan “SARANGHAE” isimli gençlik romanı ile Yazar Öznur Çolakoğlu’nun depresyonu çarpıcı bir şekilde tanımlayan, psikolojik gençlik kitabı “RUHUN KELEBEK KANATLARI” isimli eserleri tanıtıldı.

Covid 19 tedbirleri çerçevesinde sınırlı katılımcı ile gerçekleştirilmesi planlanmasına rağmen Batı Trakya’dan ve Türkî Cumhuriyetlerden gelen üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Merinos Tarihi Tren İstasyonu tesislerinde gerçekleşti.

BTTDD Bursa Şube Başkanı Dr. Ali  Emin Latif yaptığı açılış konuşmasında yazarları tebrik ederken, Batı Trakya’daki de facto durumu özetleyerek, Yunanistan’ın azınlık üzerindeki ayrımcı politikalarına rağmen bu gün Batı Trakya’lıların dünyanın her yerinde, her alanda varlık gösterebildiğini, seslerini duyurabildiğini İfade etti.

Yazarların sunumu ve söyleşisi ile devam eden etkinlikte kitaplarını okurlara imzalayan yazarlar ve katılımcılar eğitici, keyifli bir geceye imza attılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz