Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYALI GAZETECİLER BTTDD BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

BATI TRAKYALI GAZETECİLER BTTDD BURSA ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

18
0

Batı Trakya’dan Birlik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin, Radyo City sahibi Halit Halil İbram, Tele Radyo sahibi Ramadan Ömer Recepoğlu ve Millet Gazetesi Gümülcine Temsilcisi Ramadan Molla, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ni ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Şükrü Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Dernek binasında kabul edilen gazeteciler, Yunanistan ve Batı Trakya’daki son gelişmeleri değerlendirme fırsatı buldular. Yönetim Kuruluna yeni seçilen genç ve dinamik akademisyenlerin Batı Trakya davasına gönül vermeleri ve hiç bir karşılık beklemeden çalışmaları gazeteciler tarafından büyük takdirle karşılandı.

Dernekte gerçekleşen tanışma ve sohbet toplantısında, yıllarını Batı Trakya Türk Azınlığı’nın haklı davasına gönül vermiş kişilerin de katılması sohbeti daha da renklendirdi.

Dernek Başkanı Şükrü Köse, gerçekleştirdiği sohbet konuşmasında, “kalplerimiz Batı Trakya’da sizinle birlikte atıyor. Sizleri bugün ben ve çalışma arkadaşlarım aramızda görmekten dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. İnşallah bundan sonra daha sık aralıklarla sizlerle birlikte biraraya gelerek, Batı Trakyamıza ve Türkiye ile Yunanistan arasında son döneme gelişmekte olan güzel ilişkilere nasıl katkı sağlarız konularını ele almak isteriz” ifadelerine yer verdi.

Sohbet toplantısında uzun yıllardan beri Yunanistan’a yasaklı olduğundan dolayı giriş yapamayan Ali Ayazmalı da hazır bulundu. Ayazmalı, “vizeyi verdiler, en kısa zamanda gelmeyi planlıyorum” dedi.

Birlik Gazetesi olarak genç Hukukçu ve Mühendis kardeşlerimizi dernek yönetiminde görev almalarından dolayı kendilerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Tabii ki onların yanında sivil toplum örgütlerinde görev almış yılların tecrübelerini kendilerine aktaran ağabeylerimizi de ayrıca tebrik ediyoruz. Bizler birlik beraberlik içinde oldukça Batı Trakyamızda güzel ve verimli çalışmaların olacağına inanıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz