Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYA’DA TÜRKÇE YAYIN YAPAN RADIO CITY EKONOMİK KRİZE YENİK DÜŞTÜ

BATI TRAKYA’DA TÜRKÇE YAYIN YAPAN RADIO CITY EKONOMİK KRİZE YENİK DÜŞTÜ

23
0

Azınlıkça internet sitesinde yer alan bir habere göre, Batı Trakya’da Gümülcine merkezli Türkçe yayın yapan Radio City FM yayınlarına son verme kararı aldığı belirtiliyor.

107,6 FM frekansından yayın yapan Radio City, ekonomik krizle birlikte zor günler geçiriyor. Radio City’nin sahibi Halit Halil İbram, 20 yıldan beri kesintisiz yayın yapan radyosunun ekonomik krizden dolayı yayınlarına son vereceğini duyurdu.

 

Yunanistan’da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yayınlarına son verme kararı alan Radio City yetkilileri elektrik faturalarını dahi ödeyemez duruma geldiklerini belirttiler.

 

Radio City’nin sahibi ve sorumlusu Halit Halil İbram yaptığı açıklamada, “Batı Trakyanın ilk Türkçe yayın yapma şansına sahip olan Radio City, 20 yıldan beri hiç kesintisiz 24 saat Gümülcine şehrinden yayın yapmaktaydı. Ülkemiz Yunanistan’ın içinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı yayınlarımıza bir aya kadar son verme kararı aldık. Üzülerek bu açıklamayı yapmak zorundayım. Halkımızdan bizi bağışlamalarını diliyorum. Maalesef gelirlerimiz yok denecek kadar azaldı ve radyomuzun devam etmesine mevcut durum yetmiyor. Her ay daha fazla borçlanıyoruz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz